Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Άδωνι, το βράδυ έρχομαι σπίτι σου…!-TOY ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΕΛΑ



































Χαμός…! Πήγε στο «Βέμπο» και θέλησε να βγει στον αέρα του ALPHA. Όχι, διορθώνω…! Στην πραγματικότητα ο Άδωνις Γεωργιάδης θέλησε να βγει στον αέρα του «Αλ τσαντίρι νιουζ» και να απαντήσει σε όσα του έλεγε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Προφανώς και δεν το έκανε για να κερδίσει λίγα λεπτά δημοσιότητας αφού ο βουλευτής είναι ένα από τα πιο προβεβλημένα τηλεοπτικά πρόσωπα είτε μέσα από τις εκπομπές του, είτε μέσα από τόσες εκπομπές που τον φιλοξενούν. Ήθελε τη δημοσιότητα μέσα από τη συγκεκριμένη εκπομπή που τον «κατηγορεί και τον πολεμά» και που σημειωτέον σημειώνει τεράστια τηλεθέαση. Είναι σίγουρο ότι αυτό που ήθελε ήταν να γίνει ντόρος, όπως και έγινε και να φανεί ως «μαχόμενος» ενάντια στον «κακό Συριζαίο Λαζόπουλο», προφανώς πιστεύοντας ότι έτσι θα κερδίσει ψήφους στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας.

Ωστόσο, επειδή δηλώνει λάτρης του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού θα έπρεπε να γνωρίζει τους… κανόνες του Ξένιου Δία, οι οποίοι δεν αφορούν μόνο τον οικοδεσπότη αλλά και το φιλοξενούμενο. Είναι κανόνας ότι δεν πηγαίνεις κάπου απρόσκλητος και πριν πας παίρνεις ένα τηλέφωνο, όπως λένε οι «κανόνες ευγενείας»!

Δεν πετάς ένα μήνυμα στα social media μόνο και μόνο για να τρέξουν οι κάμερες, όπως και έγινε! Ναι, ο κώδικας δεοντολογίας αναφέρει ότι πρέπει να δίνεται βήμα στο θιγόμενο να απαντήσει. Ε, από «βήματα» έχει πολλά! Δικαίωμα όμως του Λαζόπουλου να μην του δώσει χώρο και χρόνο στο σατιρικό «Τσαντίρι» του και μάλιστα καταφέρνοντας έτσι και να τον… προστατεύσει, γιατί πολλοί από όσους ήταν χθες στο θέατρο «Βέμπο» φώναζαν «άσε τον να μπει και θα τον περιποιηθούμε εμείς»!

Αν λοιπόν ο Λαζόπουλος τον άφηνε θα έβγαινε μετά ο Γεωργιάδης να μιλήσει για «τη βία που υπέστη από τον Λαζόπουλο και τους δικούς του»! Εκτός λοιπόν από δικαιολογημένη η άρνηση του Λαζόπουλου ήταν μάλλον και προνοητική ώστε να αποφευχθούν επεισόδια εναντίον του βουλευτή. Ο οποίος όμως φαίνεται ότι στο σπίτι του μπορεί να πηγαίνει όποιος θέλει, να του χτυπάει το κουδούνι και να μπαίνει μέσα και να του λέει τον πόνο του για όσα έχει υποστεί από τη μνημονιακή πολιτική που έχει ασκήσει αυτός και οι συνάδελφοί του εθνοπατέρες…!


Γιατί τα εκατομμύρια Έλληνες δεν είμαστε «θύματα της σάτιρας του Λαζόπουλου», αλλά θύματα της μνημονιακής πολιτικής που ασκούν οι κυβερνώντες, πρώην και νυν…! Όσοι λοιπόν αισθάνεστε το ίδιο δεν έχετε παρά να πάτε σπίτι του και να συζητήσετε μαζί του. Και αν αντίθετα με τον Λαζόπουλο, ο Άδωνις σας ανοίξει το σπίτι του αλλά δεν καταφέρει να σας πείσει με τα επιχειρήματά του, ζητήστε να ακούσετε κάποιο από τα έργα της συζύγου του, της Ευγενίας Μανωλίδου. Τουλάχιστον η μουσική της θα σας αποζημιώσει για το χαμένο βράδυ σας…!


ΥΓ1- εγώ θα… αποφύγω την επίσκεψη! Από το να μπω σε… πόλεμο μαζί του για την πολιτική και τις ιδέες του, προτιμώ να πάω να δω το «Star Wars». Κάντε τη μάζωξη χωρίς εμένα…!



ΥΓ2- θα έπρεπε κάποιος να ενημερώσει το βουλευτή πως το θέατρο «Βέμπο» έχει πάρει το όνομά του από τη Σοφία Βέμπο που ήταν η φωνή και «ψυχή» των Ελλήνων που μάχονταν τους ιταλούς φασίστες και τους γερμανούς ναζιστές! Βέμπω (με «ωμέγα») όπως έγραψε στα social media δεν υπάρχει. Εκτός κι αν αγνοεί τη σπουδαία ερμηνεύτρια και ηθοποιό και το ρόλο της ενάντια στην τότε γερμανική κατοχή, αφού φαίνεται ότι ο ίδιος δεν αντιτίθεται στη νυν γερμανική πολιτική…!

1 σχόλιο:

  1. Οτι και να κανει ο μονος γυρος που τον περιμενει ειναι κανας πιττιγυρος ,αντε και με απ ολα . Της παρηγοριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή