Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Άδωνις 2016: Για νέες ήττες, για νέες συντριβές









 

 je suis adonis


 Παρά την τέταρτη συναπτή εκλογική του αποτυχία μέσα στο 2015 (εκλογές Ιανουαρίου, δημοψήφισμα, εκλογές Σεπτεμβρίου, εκλογές ΝΔ), ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν σκοπεύει να τα παρατήσει. Πεισμωμένος από την άδικη κριτική που δέχεται για το γεγονός ότι τα εκλογικά αποτελέσματα αποδεικνύονται αντιστρόφως ανάλογα της αισιοδοξίας που εκπέμπει δημοσίως πριν ανοίξουν οι κάλπες, ετοιμάζεται για τη μεγάλη αντεπίθεση.
Γράφει ο Γιάννης Τσαούσης
Αρνούμενος πεισματικά να αποδεχτεί ότι η υπερέκθεσή του στα social media και γενικά στη δημοσιότητα κατ’ ουσίαν λειτούργησε αρνητικά στους δυνητικούς του ψηφοφόρους, ο βουλευτής πήρε τη γενναία απόφαση να δοκιμάσει το 2016 τις δυνάμεις του στο εξωτερικό. Φάρος και οδηγός του στην προσπάθεια αυτή για πολιτική καριέρα εκτός συνόρων, αποτελεί το 36.4% που πήρε από τους ψηφοφόρους της ΝΔ στο Λονδίνο. 
Είναι φανερό πλέον ότι «The world is not enough» για τον φιλόδοξο «παγκόσμιο πολιτευτή», ο οποίος ετοιμάζεται να χτυπήσει ταυτοχρόνως σε πολλά επίπεδα.
Με γνώμονα τις επιδόσεις του το 2015, παρουσιάζουμε εδώ σε αποκλειστικότητα όλες τις εκλογές στις οποίες ο κ. Γεωργιάδης είναι αποφασισμένος να μετάσχει, ρισκάροντας και μια πρόβλεψη -τόσο για το αποτέλεσμα όσο και για την αντίδρασή του σ’ αυτό.
Ιράν - Βουλευτικές εκλογές - 26 Φεβ. 2016
Θα κατέβει υποψήφιος με: Τους Ασσύριους και τους Χαλδαίους Χριστιανούς, που παραδοσιακά δικαιούνται μία έδρα στο κοινοβούλιο των 290 βουλευτών.
Θα καταταγεί: Τελευταίος, με μία ψήφο.
Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα δηλώσει: Δε με νοιάζει τι βγήκα, ούτως ή άλλως ούτε Σιίτης είμαι ούτε Σουνίτης. Ήρθα εδώ για την εμπειρία και για να δω από πρώτο χέρι μήπως είστε τίποτα ISIS-άκηδες μπαχαλάκηδες.
FYROM - Βουλευτικές εκλογές - 24 Απρ. 2016
Θα κατέβει υποψήφιος με: Το Internal Macedonian Revolutionary Organization – Democratic Party for Macedonian National Unity (για τους φίλους VMRO-DPMNE), το στη θεωρία Χριστιανοδημοκρατικό αλλά στην πράξη εθνικιστικό κόμμα του νυν πρωθυπουργού Νίκολα Γκρουέφσκι.
Θα καταταγεί: Τελευταίος με δύο ψήφους (η δεύτερη από τον Πέρο Άντιτς, που αναγνώρισε το όνομά του στους καταλόγους).
Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα δηλώσει: Η Μακεδονία είναι ελληνική, δεν θα μας την πάρετε λαμόγια Σκοπιανοί!
Λονδίνο - Δημοτικές Εκλογές - 5 Μαϊ. 2016
Θα κατέβει αντίπαλος των: Ζακ Γκόλντσμιθ (υποψήφιος των Συντηρητικών), Σαντίκ Καν (υποψήφιος των Εργατικών) και τουλάχιστων άλλων 10, οι οποίοι είτε προέρχονται από άλλα κόμματα ή κατεβαίνουν ως ανεξάρτητοι.
Θα καταταγεί: Τελευταίος με τρεις ψήφους (οι άλλες δύο είναι του Dimi Κωνσταντόπουλου κι ενός τύπου από το Λέστερ που γούσταρε Ζαγοράκη όταν έπαιζε εκεί).
Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα δηλώσει: Πού είναι όλοι αυτοί οι τάχα μου ελληνάρες του Λονδίνου που με ψήφισαν τον Δεκέμβριο για πρόεδρο της ΝΔ; Τότε κάνανε την επανάστασή τους και τώρα κοκοκό; Αιδώς Αργείοι, shame on you!
Ρωσία - Εκλογές για τη Δούμα - 18 Σεπ. 2016
Θα κατέβει υποψήφιος με: Το ακροδεξιό LDPR του Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, που στις προηγούμενες εκλογές είχε πάρει 11.7% και 56 έδρες σε σύνολο 450.
Θα καταταγεί: Τελευταίος, με μηδέν ψήφους.
Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα δηλώσει: Ούτε την ψήφο μου δεν βρήκα! Βία και νοθεία! Προκαλώ τον Πούτιν σε μονομαχία μέχρι θανάτου με σελφοκόνταρα!
Ρουμανία - Εθνικές εκλογές - Αναμένεται ημερομηνία
Θα κατέβει υποψήφιος με: Το εθνικιστικό Greater Romania Party (PRM), που έχει να μπει στο ρουμανικό κοινοβούλιο από το 2008.
Θα καταταγεί: Τελευταίος, με μία ψήφο.
Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα δηλώσει: Εγώ πρότεινα εγκαίρως στον πρόεδρο να κάνουμε «μεταγραφή αεροδρομίου» Τζίτζι Μπεκάλι για να σαρώσουμε, αλλά δεν με άκουσε. Φάτηνα τώρα!
ΗΠΑ - Προεδρικές εκλογές - 8 Νοε. 2016
Θα κατέβει αντίπαλος των: Χίλαρι Κλίντον, Ντόναλντ Τραμπ και καμιά 20αριά άλλων νοματαίων.
Θα καταταγεί: Τελευταίος, με δύο ψήφους (τη δική του και του Μάικλ Δουκάκη)
Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα δηλώσει: Άλλα μου έταξαν και άλλα έγιναν. Στις δημοσκοπήσεις ήμουν μπροστά, αλλά τελικά... κύριος Σάμπρας απών, κύριος Λάλας απών, κύριος Καλάθης απών, κύριος Κουφός απών, κύριος Γαλιφιανάκης απών. Και τι να πω για τις κυρίες... Τζένιφερ Άνιστον, Ολυμπία Δουκάκη, Μαρία Μενούνος, Κορίνα Τσοπέη, Μελίνα Κανακαρίδης και Νία Βαρντάλος: Σας πίστεψα και με προδώσατε. Θα αγοράσετε τουλάχιστον το σπουδαίο 12τομο έργο του Διοκλητίωνα του Μισισιπιανού «Το φυστικοβούτυρο στην αρχαιότητα» να πατσίσουμε;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου