Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Non Paper Μεϊμαράκη-Φώφης στους βουλευτές τους με οδηγίες για να μην εκνευρίζονται οι Χρυσαυγίτες-ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ



 















 









Να μη λένε πράγματα που μπορεί να φέρουν εκτός εαυτού τούς οπαδούς ή τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, συστήνουν στους βουλευτές τους η Φώφη Γεννηματά και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, για να μην πάθουν ό,τι έπαθε ο (δικαιολογημένα κατά τη γνώμη τους) ο Γιώργος Κουμουτσάκος, εξαιτίας των δηλώσεων Φίλη!
Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί προτείνουν μάλιστα στους βουλευτές τους μερικές τεχνικές, ώστε να διαπιστώνουν κάθε φορά αν αυτό που λένε βρίσκει σύμφωνους τους «αγανακτισμένους» που βρίσκονται γύρω τους.
Με τον τρόπο αυτό οι μονίμως εξοργισμένοι εθνικιστές δεν θα οδηγηθούν ξανά σε reunion party πλατείας ή σε αντικοινοβουλευτικά συνθήματα, αφού ως γνωστόν αν δε μείνουν ικανοποιημένοι από βαθμό εθνικιστικής έξαρσης μιας δήλωσης, απαιτούν αυτόματα να καεί η Βουλή, πράγμα που δεν επιθυμεί κανείς.
«Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι κάποιος συνομιλητής σας δείχνει να μη συμφωνεί με αυτά που λέτε, σκύψτε ταπεινά και φιλήστε του το χέρι», σημειώνουν οι δύο πολιτικοί αρχηγοί. «Δεν μας παίρνει να τους χάσουμε από ψηφοφόρους».


«Κάθε παρέκκλιση από τις οδηγίες αυτές», καταλήγει το non paper, «ενδέχεται να εκνευρίσει τους καημένους τους ακροδεξιούς και θα θεωρηθεί από εμάς ως ηθική αυτουργία σε βιαιοπραγία και θα τους δικαιώσουμε».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου