Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Ισοπαλία Κυριάκου - Άδωνι στη χθεσινή "Ανατροπή"














 




 









Ισοπαλία Κυριάκου - ΆδωνΙ στη χθεσινή "Ανατροπή"

Διαβασμένος ο Κωστόπουλος, βαρετός ο Τατσόπουλος
Τελικά η «Ανατροπή» του Πρετεντέρη με Μητσοτάκη, Άδωνι και σε ρόλο εξεταστών τους Τατσόπουλο, Κωστόπουλο, κατάφερε να συγκεντρώσει 13,1%, νούμερο που λογικά θα πρέπει να ικανοποιεί τους υπεύθυνους της εκπομπής (για ευνόητους λόγους)… Πάντως άσχετα απο την τηλεθέαση η σύνθεση ως προς το σκέλος των «εξεταστών» δεν ήταν τελικά και τόσο παράταιρη, αφού τουλάχιστον ο Πέτρος Κωστόπουλος κατάφερε να δυσκολέψει για τα καλά τον Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ως γνωστόν δεν μασάει με τίποτα… 

Μάλιστα ήταν τόσο καλός που ο Πρετεντέρης στο δεύτερο μέρος της εκπομπής που φιλοξενούσε το συγκεκριμένο δίδυμο δεν υπέβαλε ούτε μια ερώτηση, το είχε αφήσει όλο επάνω στον Πέτρο, που είχε πάει διαβασμένος και αποφασισμένος να ζορίσει τον Αδωνι! Και τα κατάφερε! Ειδικά οταν του είπε ότι και ο Σαμαράς, εκτός από τον Τσίπρα, απο αντί-μνημονιακός το γύρισε στο μνημόνιο όταν έγινε πρωθυπουργός… 

Αλλα και στα σημεία που του επισήμανε οτι όλη μέρα είναι στο twitter, οτι δεν είναι «ήρεμη δύναμη» με την έννοια οτι ένας αρχηγός πρέπει να ειναι πιο χαλαρός και όχι στην τσίτα!

Αντίθετα με τον Κωστόπουλο, ο έτερος Πέτρος, ο Τατσόπουλος, προτίμησε αντί να δυσκολέψει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να του κάνει επίδειξη γνώσεων περί φιλελευθερισμού! (Boring)!
Κατά τα άλλα, ο Αδωνης επανέλαβε οτι «Δεν ντρέπομαι να δηλώσω δημοσίως δεξιός» συμπληρώνοντας «Είμαι στην Ελλαδα ο,τι ο Σαρκοζί στη Γαλλία»! Ενώ σε άλλο σημείο ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ αναρωτήθηκε ποιες ειναι οι θέσεις του Απόστολου Τζιτζικώστα που δηλώνει κεντροδεξιός… 

Μάλιστα σε μια προσπάθεια να εμφανιστεί ενωτικός, υπεράνω και δίκαιος, αλλά και για να αποφευχθούν χτυπήματα κάτω απο τη ζώνη, ζήτησε απο τον Τζιτζικώστα να αποσύρει το διαφημιστικό του σποτ λέγοντας «Δεν τιμάει την παράταξη»!

Απο την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχθηκε οτι «Δύσκολα μπορούν να αποπληρωθούν τα χρέη της Νέας Δημοκρατίας που είναι 193 εκατομμύρια ευρώ. Γι΄αυτό πρέπει να κοιτάξει να βρει χρήματα από ιδιώτες δωρητές, με διαφάνεια». 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του τόνισε οτι «Δεν χαρακτήρισα τον κύριο Τζιτζικώστα ακροδεξιό. Η υποψηφιότητά του αποκτά ξεκάθαρο ιδεολογικό πρόσημο, με τον κύριο Βορίδη και τον κύριο Μπαλτάκο». Τέλος για τον νυν αρχηγό σχολίασε, «Δεν έχω ακούσει σχέδιο για τη Νέα Δημοκρατία από τον κύριο Μεϊμαράκη»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου