Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Protagon:Για καλά γλειφοκώλια στο παπαδαριό και τον καπιταλισμο(και ενίοτε και στον ναζισμό-ρώτα τον Σταύρο και τον Τάκη τον Μίχα να σου πουν)










































Κυκλοφορεί άρθρο του Stephen Hawking σχετικά με τους κινδύνους της τεχνολογίας που λέει "μη φοβάστε τα ρομπότ αλλά τον καπιταλισμό", και έσπευσε το protagon 
ως e-γλειφοκώλι του κεφαλαίου να βγάλει άρθρο που προσπαθεί να τον μειώσει
 - ναι αρθρογράφος του protagon, τον Hawking - 
χωρίς μάλιστα να αναφέρει το εν λόγω άρθρο, σαν να είναι μια γλυκιά τυχαία σύμπτωση. 


Επιπρόσθετα, το όλο γενικολογία παπαρολόγημα του Γ. Τριανταφύλλου, είναι παρμένο από την προηγούμενη φορά που ασχολήθηκε το protagon με τον διακεκριμένο φυσικό. 
Όταν δήλωσε πως ήταν άθεος, και έβγαλε κι άλλο άρθρο τότε το protagon ΠΑΛΙ μειώνοντας τον Hawking, ενεργώντας ως e-γλειφοκώλι του παπαδαριού. 

Και τα 2 άρθρα εκτός από απαράμιλλη ανοησία τα χαρακτηρίζει η παντελής κατινίστικη και ατεκμηρίωτη προσέγγιση στο έργο του Hawking, αλλά και η αίσθηση της απευθείας απάντησης που τα χαρακτηρίζει. 

Δηλαδή γράφει κάτι κάποιος παγκοσμίου φήμης και ικανότητας στον τομέα του σε μέσο διεθνούς βεληνεκούς, και νιώθει ότι συνομιλεί μέσω αρθρογραφίας κάποιος τυχάρπαστος καραμπουζουκλής του απόλυτου τίποτα από ένα ψευτοδημοσιογραφικό site ψευτοκόμματος στην Ελλαδάρα. 

Α! Και κερασάκι στην τούρτα, και για να θυμάστε πως εδώ είναι protagon, τουίτερ με φωτό και όλα από τον υποψήφιο με την ΝΔ, Αντύπα Καρύπογλου. 

Ο Αντύπας φυσικά έχει περάσει από φάση-Δράση, aka Oι Φίλοι της Ντόρας και του Μάνου, το χόμμα που συνεργάστηκε με τον Τζήμερο ντε.

 Η πολλή αγάπη από το Protagon, σε μία άλλη νότα, με ψυλλιάζει για νέα μετακίνηση από σχεδόν-στέλεχος-ΝΔ σε στέλεχος-Ποταμιού. 
Τώρα που το Ποτάμι δλδ πέφτει κάτω από το 4%. 
Τότε πάει ο σωστός loser.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου