Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Το Enimerosi24 απαντά στις συκοφαντίες του Ποταμιού



 

 


















Δυστυχώς και ο Σταύρος Θεοδωράκης, παρά τα όσα νεωτεριστικά ισχυρίζεται ότι πρεσβεύει το Ποτάμι, ακολούθησε την πεπατημένη των παλιών κομμάτων, αλλά κυρίως τη χυδαία τακτική των πολιτικών όταν τα βρίσκουν σκούρα να τα ρίχνουν στους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ.
Αν και ο Σταύρος Θεοδωράκης με την πολυετή θητεία στη δημοσιογραφία απαντά στις ανακοινώσεις του κόμματός του, στοχοποιώντας ονομαστικά δημοσιογράφους και sites… Και συκοφαντεί, χωρίς αποδείξεις, εκτός του ότι κάνει το ίδιο που κατηγορεί…
 Είναι προφανές ότι ο κλάδος δεν έχει καμία ελπίδα!

Γιατί ο πολίτης να εμπιστευτεί τους δημοσιογράφους, τον Τύπο και εν γένει τα Μέσα Ενημέρωσης, όταν ένας αρχηγός κόμματος πρώην δημοσιογράφος, δεν τα σέβεται και πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα εναντίον πρώην συναδέλφων του;

Για αυτό όπως εύστοχα σημειώνουν σε σχόλιό τους οι typologies.gr η στάση του Σταύρου Θεοδωράκη προδίδει τουλάχιστον έλλειψη ψυχραιμίας… 

Και του θυμίζουν τι έλεγε ο ίδιος για τον Ανδρέα Παπανδρέου και τη Δήμητρα Λιάνη στις απαρχές του εκσυγχρονισμού… 
Φρεσκάροντας ταυτόχρονα τη μνήμη των αναγνωστών, αναφέροντας ότι και ο ίδιος στο κόμμα του έχει πρώην επιτελείς του Μεγάρου Μαξίμου της εποχής Παπαδήμου!

Ανεξάρτητα όμως από αυτά, οι προθέσεις του ανδρός φάνηκαν από την προηγούμενη θητεία του στη Βουλή που είχε μεγαλύτερη δύναμη το Ποτάμι:
 ούτε μια πρωτοβουλία υπέρ των χιλιάδων ανέργων δημοσιογράφων, 
ούτε μία ερώτηση, 
ούτε καν το θεμελιώδες, να προτείνει την κατάργηση του τυποκτόνου νόμου με τη βιομηχανία των αγωγών που στόχο έχουν τη φίμωση του Τύπου! 
Τίποτα. 

Από ένα κόμμα που ο αρχηγός του είναι δημοσιογράφος και δεκάδες στελέχη του προέρχονται από τα ΜΜΕ!

*Τέλος σε ό,τι αφορά το Enimerosi24 και τις συκοφαντίες, αλλά και τη λάσπη που εκτόξευσε εναντίον του site και των δημοσιογράφων που το εκπροσωπούν… 
Για αρχή (επιεικώς), τον ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ, τόσο τον ίδιο όσο και τους συνεργάτες του, ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ τα όσα αναφέρει… (ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΛΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ)! Διαφορετικά θα είναι κοινός συκοφάντης!
Θα περιμένουμε.
Μέχρι τότε του θυμίζουμε και του ξεκαθαρίζουμε ότι το Enimerosi24 δεν είναι υπάλληλος κανενός και δεν παίρνει εντολές από κανέναν. Λειτουργεί αυτοβούλως και παραμένει ανυπότακτο! (Άλλωστε το επίμαχο άρθρο του left.gr στο οποίο αναφέρεται η ανακοίνωση του Ποταμιού, το Enimerosi24 το χαρακτήρισε «κακίες» και «χοντροκομμένο»).
ENIMEROSI24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου