Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Το μέγεθος μετράει…



























Από κανάλι σε κανάλι περιφέρονται οι υποψήφιοι για την αρχηγία της Ν.Δ. προκειμένου να πείσουν τους πολίτες για την καταλληλότητα τους. 
Ο μόνος που δεν εμφανίζεται πουθενά είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας για τον οποίο οι κακές γλώσσες λένε ότι όταν ανοίγει το στόμα του χάνει και καμιά εκατοσταριά ψήφους. 
Όχι ότι οι καλές γλώσσες λένε το αντίθετο …

Μάλιστα η ΕΡΤ μέσω του διευθύνοντα συμβούλου της, Λάμπη Ταγματάρχη, προσκάλεσε τους συνυποψήφιους αρχηγούς της Ν.Δ. σε τηλεμαχία. 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήδη απάντησε θετικά ενώ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης το σκέφτεται ακόμα. 

Γιατί έχει κακή εμπειρία από την προηγούμενη   τηλεμαχία του στην ΕΡΤ κατά την πρόσφατη προεκλογική περίοδο. 
Δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει την πουστιά που του έκανε ο σκηνοθέτης να τον εμφανίσει κοντύτερο από τον Αλέξη Τσίπρα με αποτέλεσμα να χάσει πανηγυρικά με 7,5% διαφορά. 

Αυτή τη φορά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης φοβάται να μην τον εμφανίσει ο σκηνοθέτης της ΕΡΤ ως  νάνο και χάσει με ακόμα μεγαλύτερη διαφορά από αυτή των εκλογών. Γιατί, παρόλο που καμιά γυναίκα δεν θα στο πει, το μέγεθος είναι που μετράει. Τα υπόλοιπα είναι παρηγοριά στον άρρωστο. 

Γιαυτό ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης πρότεινε να μην γίνει μόνο μια τηλεμαχία αλλά αμέτρητες έτσι ώστε το ύψος του να βγει ως ο μέσος όρος όλων των τηλεμαχιών και να ελαχιστοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο η πιθανότητα λάθους. 

Η πρόταση, παρόλο που προβλημάτισε τους υπεύθυνους της ΕΡΤ, μελετάται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου