Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015

Του ψηλού Μεϊμαράκη του φταίνε...οι τρίχες (video) 


 
 
 
 


 
 Προφανώς ακούγοντας τους image makers ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης χρησιμοποίησε μια «χαβαλέ» προσέγγιση για να κάνει παρατήρηση στον σκηνοθέτη της τηλεμαχίας για το ανισοϋψές των δύο πολιτικών αρχηγών στα τηλεπαράθυρα του debate

 «Εκφράζοντας» την υποσυνείδητη ανησυχία του είπε χαρακτηριστικά
«Θα παρακαλούσα εν τω μεταξύ τον σκηνοθέτη επειδή τον βλέπω πιο ψηλό τον κ Τσίπρα. Ψήλωσε πολύ ε; Είπαμε εντάξει να μας έχει ισοϋψής. 
Ξέρετε πόση ώρα το παρακολουθώ αλλά δεν ήθελα να το πω;»

Λίγο πριν κάνει την παρατήρηση ενώ μιλούσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκείνος "κόνταινε" και "ψήλωνε" χαμογελώντας, σε πανελλήνια, διακαναλική τηλεοπτική μετάδοση που στόχο είχε να ενημερώσει τους πολίτες εν όψει των εκλογών.
Σε ερωτήσεις μάλιστα δημοσιογράφων μετά την ολοκλήρωση της τηλεμαχίας είπε ότι δεν ήταν δυσαρεστημένος μόνο για την ανισότητα που προέκυψε από την επιλογή του τηλεσκηνοθέτη να «ψηλώσει» τον κ. Τσίπρα. 
Από την ΕΡΤ υπήρξε η εξήγηση πως αυτό συμβαίνει στο διπλό πλάνο, με τα δύο παράθυρα. Η διαφορά ύψους, όπως σημείωσαν, θα μπορούσε να φανεί αν η κάμερα ήταν ευρυγώνια και εμφανίζονταν και οι δύο στο πλάνο.
Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις αλλά και η έλλειψη ουσιώδους πολιτικής που θα ανακουφίσει τον λαό προφανώς έχουν ανησυχήσει το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ που προσπαθεί να «γαντζωθεί» από λεπτομέρειες του «φαίνεστε»
«Η ευτυχία μου, σκέφτομαι, θα ‘ναι ζήτημα ύψους» έλεγε ο ποιητής.
Δείτε την σχετική παρατήρηση του προέδρου της ΝΔ προς τον σκηνοθέτη στο 2:06:46 στο πρώτο βίντεο και τις «χαριτωμενιές» με το «ύψωμα» και το «κόντεμα»  από το 50:22 στο δεύτερο βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου