Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Γ. Κατρούγκαλος: Είστε κομμάτι του συστήματος της διαπλοκής, κ. Τρέμη, σε διατεταγμένη αποστολή (Video)










«Είστε σε διατεταγμένη αποστολή. Ας το κάνετε πιο διακριτικά» απάντησε o πρώην υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γ. Κατρούγκαλος στην επίθεση της Όλγας Τρέμη καθώς επέμενε να χρεώνει στο ΣΥΡΙΖΑ την μείωση των συντάξεων που είχε ψηφίσει το 2010 με νόμο του Ανδρέα Λοβέρδου και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ανέστειλε, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Δ. Στρατούλης.

Ο Γ. Κατρούγκαλος εξήγησε ότι αντιπρότεινε τη συνολική μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος στους δανειστές ώστε να μην εφαρμοστεί ο νόμος Λοβέρδου του 2010.
H κεντρική παρουσιάστρια του Mega, Όλγα Τρέμη χαρακτήρισε τον Γ. Κατρούγκαλο «απρεπή» τουλάχιστον δύο φορές, μία ευθέως και μία περιφραστικά «ελπίζαμε ότι θα είστε στοιχειωδώς ευγενής, πέσαμε έξω».
Η Όλγα Τρέμη μίλαγε διαρκώς «πάνω» στον Γ. Κατρούγκαλο μη επιτρέποντας του να ακουστεί. «Αφού με καλέσατε, αφήστε με να μιλήσω» υπεραμύνθηκε εκείνος το δικαίωμα του στο διάλογο που πρακτικά καταργούσε η τηλεπαρουσιάστρια. Ωστόσο ο Γ. Κατρούγκαλος κατήγγειλε τα εσκεμμένα ψεύδη όπως είπε στο θέμα των συντάξεων και «την εικόνα που εσκεμμένα προσπαθείτε να δημιουργήσετε στο κανάλι σας», «κ. Τρέμη θα μιλάμε χορωδιακά;», «είστε σε διατεταγμένη αποστολή και φαίνεται να το κάνετε πιο διακριτικά».
Τελικά κατάφερε ο πρώην υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης να πει στη συνέχεια, πως, η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να αποφύγει τις μειώσεις συντάξεων που αναφέρουν τα μνημόνια, προτείνοντας την αναβάθμιση του Ασφαλιστικού, κάτι που όπως είπε, θα έπρεπε να το είχε κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ούτως ή άλλως.
Kατ. Μπρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου