Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΕΛΙΤ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΞΕΡΑΘΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ


Όποιος ξαναπάρει Elite να του καεί το pc, το laptop, το iPhone, το iPad ή ότι άλλη συσκευή έχει. Καιρός είναι να δούμε ΣΟΒΑΡΑ που πάνε τα χρήματα μας, ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ και ποιούς όχι! 



Τη στιγμή που δύο εκατομμύρια Έλληνες είναι Άνεργοι και άλλα δύο στα πρόθυρα της πείνας, δεν έχουμε δικαίωμα να βοηθούμε -ιδιαιτέρως- όσους δε σέβονται την Ιστορία μας και το Λαό μας! 


Στηρίζουμε ΕΛΛΗΝΕΣ και ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ που δραστηριοποιούνται ΜΕΣΑ στην ΕΛΛΑΔΑ και δίνουν Εργασία στους συμπατριώτες μας. 


Όσοι φίλοι δε το κάνουν, είναι το ίδιο συνένοχοι στα ποσοστά Απολύσεων και Αστέγων που ανεβαίνουν Καθημερινά!

7 σχόλια:

  1. προτιμάμε το φούρνο της γειτονιάς που δεν έχει συντηρητικά (αν και παίζει να χρησιμοποιεί προπιονικό ασβέστιο, σε φούρνο δούλευα και ξέρω)
    Πάντως προσωπικά δε βλέπω διαφορές σε έλληνες και μακεδόνες εργάτες, ούτε φυσικά και στο κεφάλαιο αντίστοιχα, αλλά από άλλη οπτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που είναι η μπάλα οέο;
      Φυσικά και δεν υπάρχει καμμία διαφορά ανάμεσα στον εργάτη από την Ελλάδα, την FYROM (για να μη ξεχνιόμαστε και λέμε μαλακίες για μακεδόνες εργάτες).
      Η διαφορά βρίσκεται στο ότι κάποιο λαμόγιο προωθεί ένα προιόν ως ελληνικό ενώ κατασκευάζεται στη FYROM, και βέβαια αποφεύγει μ' αυτό τον τρόπο να φορολογηθεί αντίστοιχα. Μην εκπλαγείτε αν πρωτοστατεί ο συγκεκριμένος "επιχειρηματίας" σε διαδηλώσεις υπέρ της ... ελληνικότητας της Μακεδονίας..
      Αντώνης (vantonios)

      Διαγραφή
  2. εχει διαφορά παιδιά γιατί εγώ θέλω να έχουν δουλειά πρώτα και κύρια ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιους μακεδονες ρε παπαρα .. γυφτοσκοπιανοι λεγονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι ρε παιδιά το κεφάλαιο δηλ. οι κεφαλαιοκράτες δεν έχουν πατρίδα .Αυτά είναι για το πόπολο επί τη ευκαιρία επιβάλλεται να αγοράζουμε ελληνικά προιόντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?

    http://imageshack.us/photo/my-images/19/dsc01658og.jpg/

    http://img201.imageshack.us/img201/1460/dsc01657e.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άλλο προϊόν δείχνει η φώτο η σχετική με το παραγόμενο στα Σκόπια προϊόν και άλλο η ανάρτηση που μας "προτρέπει" να το ψάξουμε καλύτερα. Δεν παράγονται όλα τα προϊόντα από το ίδιο εργοστάσιο, αλλά και από υπεργολάβους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή