Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

PHOTOSHOP-ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΝ ΚΩΛΟ!!!!-PART 2

Mέγα θέμα ανέκυψε μέσα στον Αύγουστο μετά τη δημοσιοποίηση αρετουσάριστων φωτογραφιών της Μενεγάκη(και αργότερα και αλλων σελέμπριτις)απ'το gossip.gr.

Γεγονός που ανάγκασε τον διευθυντή του ΟΚ και του YUPI.GR,Νίκο Γεωργιάδη να διαμαρτυρηθεί στο τουίττερ,λέγοντας:


Nikos Georgiadis
Πειράζει που προτιμώ να βλέπω τη Μενεγάκη με λίγο ρετουσάκι;Θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα η κυτταρίτιδά της;Πόσο χαιρέκακος κόσμος υπάρχει
16 Augvia web
Ας πάμε να δούμε λοιπόν το....λίιιιγοο ρετουσάκι.







Αυτές είναι οι αρετουσάριστες φωτογραφίες.

Ας διαβάσουμε εδώ τον διάλογο δύο "συνενόχων'

Nikos Georgiadis









μα εσύ τώρα θέλεις να βλέπεις κυτταρίτιδες? να τις κάνουν ανορεκτικές, ναι, το βρίσκω βλακώδες, αλλά σαγρέ γιατί? :P
Eleonora Meleti








@
Και πάμε τώρα να δούμε την Ελένη Μενεγάκη μετά το "λίγο"ρετουσάκι.



Το "λίγο ρετουσάκι"σημαίνει:ανόρθωση στήθους,ανόρθωση ποπού,εξαφάνιση κυτταρίτιδας,εξαφάνιση δυσχρωμιών του δέρματος,εξαφάνιση διπλοσάγονου,δημιουργία σφιχτών μπράτσων,ανόρθωση ώμων,δημιουργία μέσης δαχτυλίδι,εξαφάνιση κοιλιάς.



Αλήθεια,θυμάστε βέβαια πως η δημοσίευση των ρετουσαρισμένων φωτογραφιών,συνοδεύεται πάντα με λεζάντες του στυλ "εντυπωσίασε τους πάντες με το αψεγάδιαστο σώμα της","φανερά αδυνατισμένη εμφανίστηκε στην παραλία".Σε μερικές δέ,έχουν το θράσσος να γράφουν "χωρίς κανένα ρετούς"!!!!!!Mην αναφερθώ στις προσφατες μανούλες.Εκεί είναι που οι υπερβολές φτάνουν στο απώγειο:"Μόλις ένα μήνα μετά τη γέννηση του παιδιού της,το σώμα της θυμίζει αυτό έφηβης"
Ολο αυτό είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ.Που γίνεται χρόνια τώρα.Που πάνε να το παρουσιάσουν ως κάτι φυσιολογικό.Και λένε μάλιστα πως είναι συμπλεγματικοί όσοι το σχολιάζουν.
Ας δούμε μερικά ακομη σχόλια του Γεωργιάδη στο twitter









Nikos Georgiadis
Breaking news! Στις φωτογραφήσεις των περιοδικών γίνεται ρετούς.Ναι λοιπόν,50 χρόνια τώρα δεν το γνώριζε κανείς,αλλά είναι αλήθεια.Σκάνδαλο!
25 Augvia web









Nikos Georgiadis
Κανείς τόσα χρόνια δεν είχε φανταστεί ότι οι φωτογραφίες έχουν πάντα επεξεργασία! Η ανακάλυψη αυτή σου λέει ισοδυναμεί με αυτή της πυρίτιδας
25 Augvia web








Δείτε τώρα και το αντίστοιχο ρεπορτάζ του Σταρ.
Το δικό μας....συνεχίζεται......


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου