Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Στο ΚΕΘΙ η Εύα κατά παράβαση του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας, διόρισε ευθύς αμέσως την αδερφή της Μαγδαλένα



 Μια Ελληνίδα στο χαρέμι (του Κατάρ) | Nikos ON LINE

Υπήρξαν βεβαία και κάποιοι που έγραψαν για την όμορφη, την χυδαία, την ξεδιάντροπη, την αλαζονική, την διαπλεκόμενη, την βρώμικη Εύα Καϊλή, αλλά οι περισσότεροι χρήστες των social media, έδωσαν τα ρέστα τους σε χιουμοριστικές αναρτήσεις.

Η κόρη μας η σοσιαλίστρια


Και όπως συμβαίνει σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις άρχισαν να γράφονται μικρές και πιπεράτες ιστορίες από το παρελθόν της. Από τότε που στην συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου ανέλαβε πρόεδρος του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ), από τότε που ήταν κολλητή με τον Άδωνι Γεωργιάδη, από τότε που έκανε δημόσιες σχέσεις για Ισραηλινές εταιρείες φαρμάκων – κάτι σαν influencer ένα πράγμα κτλ. κτλ.

Στο ΚΕΘΙ, επίσης, η Εύα κατά παράβαση του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας, διόρισε ευθύς αμέσως την αδερφή της Μαγδαλένα. Πολύ της ίντριγκας και του παρασκηνίου λένε ότι ήταν. Όλους τους ξεμονάχιαζε και τους έκανε φίλους. Την είχα πετύχει ένα μεσημέρι σε εστιατόριο τετ-α-τετ με τον Θόδωρο Πάγκαλο, να τρώνε σε ένα απομακρυσμένο σημείο του μαγαζιού, αυτός μιλούσε και αυτή τον κοίταζε με τέτοιο δέος λες και έβλεπε ντοκιμαντέρ στο Animal Planet ρε φίλε.

  • Η Εύα πήγαινε στη Νέα Υόρκη για Χριστούγεννα με λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου με πρόσχημα ότι πάει σε μια συνεδρίαση του ΟΗΕ και έφτανε την μέρα που η συνεδρίαση είχε τελειώσει.
  • Η Εύα σε όποια mail λάμβανε δεν απαντούσε ποτέ γραπτώς. Μόνο προφορικά – γιατί τα γραπτά μένουν.
  • Η Εύα προσπάθησε να απολύσει με όλες της τις δυνάμεις μια εργαζόμενη μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας για να την αντικαταστήσει με άλλη – φιληνάδα της.
  • Η Εύα απαιτούσε τη βάση δεδομένων των εκατοντάδων γυναικών που είχαν εγγραφεί στο πρόγραμμα, δηλαδή τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας τους, για το προσωπικό της αρχείο, κάτι εντελώς παράνομο.

Τις ξέρω αυτές τις τύπισσες, τις άπληστες με την ισιοτική κομμωτηρίου, το καμένο συναίσθημα και το ψυχρό βλέμμα φιδιού. . Χίλιες δυο τέτοιες έχω συναντήσει στην επαγγελματική μου ζωή.

Γυναίκες φιλόδοξες, φιλάρεσκες, που μοιάζουν έξυπνες αλλά που στην τελική είναι χαζές.

Και από την άλλη σκέφτομαι το Κατάρ, που αν ρε φίλε σκορπάει κάποιες χιλιάδες ή έστω εκατομμύρια στην Εύα Καϊλή, στους υπόλοιπους πόσα δίνει; Πόσες δεκάδες ή εκατοντάδες εκατομμύρια τσεπώνουν όλοι αυτοί οι υψηλόβαθμοι; Πόσα πήρε η FIFA για να εγκρίνει την διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλου στο εμιράτο;

Και δύο ερωτήσεις για να τελειώνουμε:

  1. Τελικά η Καϊλή είναι η μόνη Ελληνίδα που βρέθηκε στο “χαρέμι” του Εμίρη;
  2. Μήπως “έκαψαν” την Καϊλή για να “σκεπάσουν” κάτι πιο μεγάλο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου