Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Ο κύριος Ντογιάκος όταν η δραστηριότητα του έγινε γνωστή παντού, εκνευρίστηκε και θυμήθηκε τον κακό εαυτό του

 


Η δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή, κοιτάει προς την πλευρά της κυβέρνησης, τονίζει ο εκδότης της εφημερίδας Documento


Την εκτίμηση  ότι γράφεται ο επίλογος της δυναστείας Μητσοτάκη εξέφρασε μιλώντας στο «Κόκκινο» και στους Γιώργο Τραπεζιώτη και Γιώργο Μελιγγώνη ο εκδότης της εφημερίδας Documento Κώστας Βαξεβάνης, εκτιμώντας ότι ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου πρέπει να παραιτηθεί και ότι έχουν ευθύνη οι άνθρωποι της δικαιοσύνης γι’ αυτό.

Το Ντογιάκος pass δεν έχει αποτελεσματικότητα, θα βρεθεί η άκρη σ’ αυτή την υπόθεση, είπε για το σκάνδαλο των υποκλοπών ο Κώστας Βαξεβάνης προσθέτοντας ότι έχουμε μία ανεξάρτητη αρχή που κάνει τη δουλειά της. Η δημοκρατία του κυρίου Ντογιάκου είναι ένα αυστηρό νομικό πλαίσιο όπου οι δημοσιογράφοι πρέπει να πηγαίνουν φυλακή, συνέχισε τονίζοντας πως «όταν τον πιάνουν με την γίδα της εξυπηρέτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πλάτη, τότε έχουμε εργαλειοποίηση της δικαιοσύνης».

Η δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή, κοιτάει προς την πλευρά της κυβέρνησης, εκτίμησε  ο Κώστας Βαξεβάνης κατηγορώντας τον κύριο Ντογιάκο πως «όταν η δραστηριότητα του έγινε γνωστή παντού, εκνευρίστηκε και θυμήθηκε τον κακό εαυτό του: είπε ότι οι εκδότες δεν μπορούν να φέρουν τον τιμητικό τίτλο του εκδότη και τους απείλησε σαν κοινός μαφιόζος με φορολογικούς ελέγχους». 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου