Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Όπως και να έχει πάντως, την ευθύνη γι’ αυτό που βγήκε στο γυαλί την έχει ο Alpha, που δικό τους είναι το μαγαζί και ό,τι θέλουν πουλάνε, αλλά και κάποιοι κανόνες υπάρχουν ακόμα, διάολε.






Επειδή δεν έχω πηγές ούτε στο υπουργείο Εργασίας ούτε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, σπάω από προχθές το κεφάλι να καταλάβω πώς βρέθηκε ο Κωστής Χατζηδάκης να σχολιάζει στο κεντρικό δελτίο το σίριαλ “Σασμός”, να διηγείται πως και ο πατέρας του ήταν ένας από τους λεγόμενους “ειρηνοποιούς” που αναλάμβαναν να γεφυρώσουν τις εντάσεις μεταξύ οικογενειών της Κρήτης και να δηλώνει πως αισθάνεται υπερήφανος γι’ αυτό. 

Τελικά, αν και χωρίς πηγές, κατέληξα στο συμπέρασμα πως είτε οι υπεύθυνοι του δελτίου ειδήσεων επέλεξαν, την ημέρα της μεγαλειώδους διαδήλωσης των διανομέων της efood, να αγνοήσουν τη διαμαρτυρία των εργαζόμενων κατά του νόμου Χατζηδάκη και να επικεντρωθούν στη σχέση του υπουργού με το σίριαλ ή από το γραφείο του υπουργού έπεσε σύρμα στο κανάλι να βγάλουν τον Χατζηδάκη στο γυαλί να τους πει μια ωραία ιστορία, μήπως και αντιστρέψει στα μάτια των τηλεθεατών την αρνητική δημοσιότητα που έχει χρεωθεί λόγω της efood. Διαλέγετε και παίρνετε, αν και εγώ θα πάρω το δεύτερο.


Όπως και να έχει πάντως, την ευθύνη γι’ αυτό που βγήκε στο γυαλί την έχει ο Alpha, που δικό τους είναι το μαγαζί και ό,τι θέλουν πουλάνε, αλλά και κάποιοι κανόνες υπάρχουν ακόμα, διάολε. Κάνε όσες αγιογραφίες υπουργών θέλεις και ξεπλήρωσε στην κυβέρνηση όσα θέλεις, αλλά μια στοιχειώδη δεοντολογία κράτα την. 

Βγάλε τον Χατζηδάκη να σου πει και για τις παιδικές του διακοπές και για τα αγαπημένα του φαγητά και για το τι βλέπει στο Netflix, αλλά κάνε του και μια ερώτηση για όλους αυτούς που έχουν ξεσηκωθεί και έχουν κερδίσει την υποστήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών.

Όσο για τον υπουργό, κάθε σχόλιο είναι περιττό. 

Απλώς θα τον περιμένουμε και σε άλλα δελτία ειδήσεων, να σχολιάσει τις αποχωρήσεις από το Big Brother, το Bachelor και το Next Top Model.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου