Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Τόσο ξεφτιλισμένοι. Απ το Μαξίμου τους λαλούν και ο Μένιος τους χορεύει... Γι αυτό σας λέω, κλείστε τις τηλεοράσεις. Είναι υπόθεση δημοκρατίας!





 












Όταν προ 15ημέρου πρώτη η Espresso έγραψε για τη φρουρά του Φουρθιώτη, τα κανάλια δεν είπαν τίποτα.

Όταν στη συνέχεια η ίδια εφημερίδα αποκάλυψε ότι ο Φουρθιώτης έχει μετατρέψει τους αστυνομικούς που τον φυλάνε σε οικιακές βοηθούς, τα κανάλια δεν είπαν τίποτα. 

Όταν ένας αντιδήμαρχος παρουσίασε με στοιχεία ότι τον Φουρθιώτη τον φυλάει ολόκληρος στρατός, τα κανάλια δεν είπαν τίποτα.

Όταν ο Φουρθιώτης διέταξε τη σύλληψη φωτογράφου του Documento επειδή φωτογράφιζε τη φρουρά του, τα κανάλια δεν είπαν τίποτα.

Όταν ο συνάδελφος, Π. Γκιόλμας, αποκάλυψε την κομπίνα Φουρθιώτη με το ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ, τα κανάλια δεν είπαν τίποτα.

Όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Φουρθιώτης χρησιμοποιούσε πλαστή δημοσιογραφική ταυτότητα, τα κανάλια και η ΕΣΗΕΑ δεν είπαν τίποτα.

Όταν ο πρώην υπουργός Εργασίας κατήγγειλε στο Documento εισβολή μπράβων και απειλές Φουρθιώτη στο γραφείο του, τα κανάλια δεν είπαν τίποτα.

Όταν ο στρατηγός της ΕΛΑΣ διέψευδε τα περί φρουράς του Φουρθιώτη, τα κανάλια δεν είπαν τίποτα.

Όταν ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ διέψευδε τον στρατηγό και έδινε εντολή να αποσυρθεί ο στρατός και τα θωρακισμένα που είχαν παραχωρήσει στον Φουρθιώτη, τα κανάλια δεν είπαν τίποτα.

 

Όταν το δεξί χέρι του Φουρθιώτη, Νανά Παλαιτσάκη, αποκάλυπτε ότι ήταν σε αγαστή συνεργασία με την ΕΛΑΣ και το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ και είχαν αναλάβει τη διαφήμισή τους, τα κανάλια δεν είπαν τίποτα.

Όταν βούιζε ο τόπος για το κράτος-Φουρθιώτη, η κυβέρνηση και τα κανάλια δεν ήξεραν τίποτα.

Χτες, ο Φουρθιώτης αποφάσισε να προσφύγει στο ΣτΕ για την απόσυρση της φρουράς του, αλλά πάλι τα κανάλια δεν είπαν τίποτα.

Σήμερα που τα σαΐνια του Μαξίμου άρχισαν τις διαρροές ότι επενέβη εισαγγελέας και η υπόθεση του γνωστού παρουσιαστή παίρνει το δρόμο της Δικαιοσύνης και ότι η κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει κάθε ένδικο μέσο εναντίον του κλπ κλπ, σήμερα λοιπόν, ω του θαύματος, το θέμα Φουρθιώτη παίζει σε όλα τα δελτία ειδήσεων, χωρίς βέβαια να γίνουν αναφορές σε αυτά που προηγήθηκαν.

Σήμερα, τα κανάλια «έμαθαν» το θέμα, χωρίς βέβαια να μιλήσουν για πολιτικές ευθύνες, για υπόγειες σχέσεις, για φάμπρικα τρωκτικών, για νταβατζήδες, για πολιτική κάλυψη...

Τόσο ξεφτιλισμένοι. Απ το Μαξίμου τους λαλούν και ο Μένιος τους χορεύει... Γι αυτό σας λέω, κλείστε τις τηλεοράσεις. Είναι υπόθεση δημοκρατίας!

Από την προσωπική σελίδα του Δημήτρη Παπαθανασίου στο Facebook δημοσιευμένο στο Tvxs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου