Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Είστε γελοίος, μετεξεταστέος και ανεύθυνος κ. Μητσοτάκη! Ζητήστε συγνώμη για τη δήλωσή σας – Του Μιχάλη Αγραφιώτη














Του Μιχάλη Αγραφιώτη για το KOZANILIFE.GR:
Ειλικρινά, θαυμάζω τον πρωθυπουργό μας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την ειλικρίνεια του. Βγήκε ευθαρσώς στην Γερμανική (Τουρκική) Εφημερίδα “Bild” και είπε ότι θα αναλάβουν Γερμανικές επιχειρήσεις πολλά έργα με συνέπεια να αποκτήσει η Γερμανία νέες θέσεις εργασίας. Για τη Δυτική Μακεδονία είπε κυνικά «θα πρέπει πλέον οι κάτοικοί της να βρουν κάτι άλλο να κάνουν».


Δεν ήταν τυχαία αυτή η δήλωση. 
Ουσιαστικά, είπε ότι θα υπάρξουν πράσινες επενδύσεις που θα τις υλοποιήσουν Γερμανικές εταιρείες, αλλά οι κάτοικοι της περιοχής να ψάξουν μόνοι τους να βρούνε δουλειά να κάνουν για να μην πεινάσουν. 
Μπράβο σας, κύριε Μητσοτάκη!
Εξασφαλίσατε τη Γερμανία, χαντακώσατε τη Δυτική Μακεδονία!

Θα μπορούσε αντί γι’ αυτή την έκφραση να πει «θα βοηθήσουμε τη Δυτική Μακεδονία να βρει μια άλλη διέξοδο», όχι όμως οι κάτοικοί της να ΒΡΟΥΝ κάτι άλλο να κάνουν. Κύριε Μητσοτάκη, εσάς γιατί σας εκλέξαμε πρωθυπουργό; Για να μας λέτε βρείτε κάτι άλλο να κάνετε και εξασφαλίσετε τη αγαπημένη Γερμανία σας και την λατρεμένη σας κύρια Μέρκελ;
Δυστυχώς, είστε γελοίος γιατί λέτε βλακείες σε μια Τουρκικών συμφερόντων Γερμανική εφημερίδα, υποβιβάζοντας τους κατοίκους μιας περιφέρειας που σας ψήφισε πανηγυρικά, είστε μετεξεταστέος γιατί ήδη έπρεπε να έχετε σχέδιο για την επόμενη μέρα, και ανεύθυνος γιατί ακόμη δεν έχετε καταλάβει ότι είστε πρωθυπουργός και έχετε ευθύνη γι’ αυτό τον τόπο.
Η συνέντευξη σας στη «BILD» απέδειξε ότι δεν ενδιαφέρεστε πραγματικά για την περιοχή μας. Ήρθατε μόνο για να «ξεφορτωθείτε» πολιτικά τον Γιώργο Κασαπίδη, να τον στείλετε στην Περιφέρεια για να μην τον κάνετε Υπουργό, κάτι που το δικαιούνταν τόσα χρόνια ως πρώτος Βουλευτής, για να κάνετε τα πολιτικά σας ρουσφέτια και τώρα μας εκδικείστε. 
Τα ψέματα όμως έχουν κοντά ποδάρια και καλώ τους κυβερνητικούς Βουλευτές και τον Περιφερειάρχη να προειδοποιήσουν την κυβέρνηση ότι αυτή η αδικία που κάνουν στην περιοχή μας θα έχει δυσάρεστες συνέπειες για την πορεία της κυβέρνησης.
 Γιατί από εδώ αρχίζει η κατάρρευση των κυβερνήσεων. 
Και δεν μπορεί να φανταστεί πόσο εύκολα θα γυρίσει το θετικό κλίμα για την κυβέρνηση.
Όσο για την απολιγνιτοποίηση και τη δίκαιη μετάβαση, φροντίστε να γίνει δίκαιη μετάβαση και να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας, γιατί δεν μπορείτε να φανταστείτε ποια θα είναι η εξέλιξη της κυβέρνησης. 
Ελπίζω η προσβλητική σας έκφραση στη Bild να ανακληθεί και να ζητήσετε συγγνώμη από τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου