Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Π. Σκουρλέτης: «Αρμός εξουσίας» ήταν ο Στουρνάρας που διόρισε η Ν.Δ. στην Τράπεζα της Ελλάδος (Video)





Ε
 
 


 \




«Οι θεσμοί και οι αρμοί τους αποτελούν συμπύκνωση συσχετισμών» είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τους "αρμούς της εξουσίας" , από την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή, που όπως φαίνεται ενόχλησε ιδιαίτερα τη Ν.Δ. και το μιντιακό σύστημα.
"Συμφωνώ 100% με τον Αλέξη Τσίπρα αλλά να σας δώσω παραδείγματα για να το καταλάβετε και εσείς." είπε ο Πάνος Σκουρλέτης απαντώντας στην ερώτηση.
Η κ. Κατσέλη ήταν στην Εθνική Τράπεζα και βγήκε κατ’ απαίτηση των θεσμών διότι ήταν πρώην πολιτικό πρόσωπο και με βάση την αντίληψη περί αρμών πρέπει να είναι ανεξάρτητο πρόσωπο.
«Αυτή τη στιγμή ποιος είναι στην Τράπεζα της Ελλάδας; Ο κ. Στουρνάρας ήταν υπουργός Οικονομικών; Ήταν πολιτικό πρόσωπο;»
- Λειτουργούσε κομματικά ο κ. Στουρνάρας; ρώτησε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ το αυτονόητο.
«100% κομματικά λειτουργούσε. Κομματικό μπουλντόγκ του μνημονίου ήταν ο κ. Στουρνάρας με πρόσημο χρώμα πράσινο και γαλάζιο, άρα για ποια ανεξαρτησία μου μιλάτε;» απάντησε ο Πάνος Σκουρλέτης.
«Επιβεβαιώνω αυτό, που είπε ο Τσίπρας, με αξιοκρατία και νομιμότητα και όχι με ρεσάλτο. Όχι το δημόσιο, λάφυρο» πρόσθεσε τονίζοντας ότι:
«Η ξανά Δεξιά έβαλε τον Πατέρα, διοικητή του νοσοκομείου για 1000 ψήφους. Η ξανά Δεξιά βάζει τους ανθρώπους της και εκτινάσσει το κόστος των συμβούλων των υπουργών. Κοροϊδεύαν τον κόσμο.»
- Εσείς μέσω ΑΣΕΠ τους βάλατε όλους; είπε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ για να λάβει την απάντηση:
«8.500 άνθρωποι στην Αυτοδιοίκηση, την καθαριότητα βρήκαν μόνιμη θέση στην καθαριότητα μέσω ΑΣΕΠ και ήθελαν να το βγάλουν αντισυνταγματικό».
«Εμείς δώσαμε δείγματα γραφής στην αξιοκρατία. Νομιμότητα, αξιοκρατία και κανόνες» πρόσθεσε ο Πάνος Σκουρλέτης.
Κατ. Μπρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου