Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Ποιο σκάνδαλο Novartis, ποια σκευωρία; Στόχος τους ο Τσίπρας (Video)-21 Φεβρουαρίου 2020


















Τον πραγματικό στόχο αποκάλυψε η ευρωβουλεύτρια της Ν.Δ., Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου σε μια συνέχεια της στοχοποίησης που επιχειρεί από την αρχή της εβδομάδας ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.
Το ερώτημα δεν είναι το σκάνδαλο Novartis, αλλά αν ο Τσίπρας είναι ο ενορχηστρωτής αυτής της σκευωρίας σύμφωνα με τη Ν.Δ. είπε η Αν. Μισέλ Ασημακοπούλου επιβεβαιώνοντας όσα υποστήριξε ο Δημ. Βίτσας και ο ΣΥΡΙΖΑ ότι η Ν.Δ. δεν θέλει να αποκαλυφθεί η αλήθεια για το σκάνδαλο Novartis γιατί την θίγει.
«Παρόλο που υπάρχει νόμος για τους προστατευόμενους μάρτυρες στην Ελλάδα (όπως και στην Ουγγαρία) δεν εφαρμόζεται.  Η Ν.Δ. δεν θέλει την αλήθεια γιατί την θίγει» υποστήριξε ο Δημήτρης Βίτσας.
«Γίνεται χειραγώγηση της Δικαιοσύνης» υποστήριξε η κ. Ασημακοπούλου.
«Από ποιον;»  ρώτησε ο Δ. Βίτσας.
«Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα. Το ερώτημα είναι αν είναι από τον Τσίπρα»
«Το ερώτημα είναι ότι αν ο κ. Τσίπρας είναι ο ενορχηστρωτής αυτής της σκευωρίας» είπε η κ. Ασημακοπούλου αποκαλύπτοντας για άλλη μια φορά ότι το πρόβλημα δεν είναι το σκάνδαλο Novartis αλλά η «σκευωρία» που προσπαθεί να στοιχειοθετήσει η Ν.Δ.
«Γιατί δεν τον φέρνετε;» ρώτησε ο Δημήτρης Βίτσας το αυτονόητο προσθέτοντας «γιατί κατά την διαδικασία της Προανακριτικής δεν βάλατε και τον Τσίπρα;»
«Αν χρειαστεί θα τον φέρουμε» απάντησε η κ. Ασημακοπούλου προσθέτοντας ότι «το κάνουμε σωστά».
«Δεν έχουν θάρρος. Βγήκε ο Τσίπρας και τους λέει κατηγορήστε εμένα και αυτοί δεν κατηγορούν κανένα» είπε ο Δ. Βίτσας
Το μεθοδεύουν και το προσπαθούν…
Κατ. Μπρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου