Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Κόψε τις μαλακίες και σκύψε το κεφάλι, κάνε το σταυρό σου, σκάσε και πλήρωνε, σκάσε και ψήφιζε


 


Anwar Jitou


Οι καταληψίες στο Κουκάκι ξεπούλησαν τη χώρα και τον ορυκτό της πλούτο, κρύβοντας το μαύρο χρήμα από τις μίζες σε offshore.

Οι αναρχικοί καταχράστηκαν το δημόσιο χρήμα, συμμετείχαν σε σκάνδαλα με πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες, κατακλέψανε τα ταμεία των δεκο πριν τις πουλήσουν για ψίχουλα, σου φάγανε τις συντάξεις και τώρα σου λένε πως μπορείς να ζήσεις με 200€.

Οι αντιεξουσιαστές σου κατέψυξαν τον εγκέφαλο τόσα χρόνια και σε τάισαν σκατά και lifestyle απο την τηλεόραση και εσύ συνεχίζεις να βλέπεις GNTM, μεσημεριανάδικα, κι άλλες σαβούρες. Σε κάνανε να νιώθεις κοινωνικά απροσάρμοστος αν δεν έχεις άποψη για το κάθε τσόλι του κάθε ριάλιτι.

Οι μετανάστες χτίσαν πολυτελείς βίλες μέσα στα δάση παραβιάζοντας ό,τι πολεοδομικό νόμο υπάρχει και μοιράσαν ολυμπιακά ακίνητα και δημόσια γη με την εκκλησία.

Οι συμβασιούχοι διόρισαν συγγενείς γνωστών και φίλων σε διοικητικές και πολιτικές θέσεις. Δεν χρειάζεται να έχουν πτυχία, φτάνει που είναι «άριστοι».

Οι ανασφάλιστοι χρησιμοποίησαν τα τάνκερ και τα καράβια τους για λαθρεμπόριο καυσίμων, όπλων, και ναρκωτικών. Είναι μεγαλομέτοχοι ομάδων για να ξεπλένουν το χρήμα, αγοράζουν κυβερνήσεις, και εξαφανίζουν μάρτυρες και εισαγγελείς. Χρηματοδότησαν την ακροδεξιά για να τους χρησιμοποιήσουν ως μέσο τρομοκρατίας.
Οι άνεργοι δεν πλήρωσαν φόρους στο κράτος και με πολιτικές διασυνδέσεις διέγραψαν τα χρέη τους και άλλαξαν ΑΦΜ. Εξαφάνισαν τη λίστα Λαγκάρντ. Ξανάνοιξαν πολιτικά κόμματα και τρώνε όλοι μαζί κρατικές επιδοτήσεις.
Οι άστεγοι πήγαν στη Μολδαβία και σε άλλες φτωχές χώρες και συμμετείχαν σε κυκλώματα παιδεραστίας και εμπορίου ανθρώπων. Τη βγάλανε λάδι γιατί είχαν χρήμα και γνωριμίες.
Οι μόνοι που κάνανε περιουσία στην Ελλάδα με το σταυρό στο χέρι ειναι οι παπάδες και αυτό επειδή πάντα ήταν, είναι, και θα είναι το κωλόπανο της εξουσίας. Οι ίδιοι που «ψωνίζουν» μέσα στα μοναστήρια νεαρούς διάκονους είναι οι ίδιοι που ουρλιάζουν ενάντια στους ομοφυλόφιλους.
Οι παπάδες και οι πολιτικοί υπάρχουν για να σου πουλάει το παραμύθι πως φταίνε οι αναρχικοί, οι καταληψίες, οι μετανάστες, οι άνεργοι, οι συμβασιούχοι, οι αντιεξουσιαστές και όχι μια ομάδα μαφιόζων της οικονομικής ελίτ που μέσω της οικογενειοκρατίας, της απάτης, της αστυνομοκρατίας, της κατάχρησης, της δωροδοκίας, των απειλών, κτλ. σου έχει γαμήσει τη ζωή από τότε που θυμάσαι ελληνικό κράτος.
Φταις εσύ ο μαλάκας που σκέφτεσαι, που αντιστέκεσαι, που είσαι άνθρωπος, που βοηθάς τους ανήμπορους. Κόψε τις μαλακίες και σκύψε το κεφάλι, κάνε το σταυρό σου, σκάσε και πλήρωνε, σκάσε και ψήφιζε.
Καλή εβδομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου