Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

«Σβήστε τους»-Η εντολή δόθηκε από τον ινστρούκτορα της καρδιάς τους στην πίσω σελίδα των «Νέων», «σβήστε τους» είναι το επιτελικό σχέδιό τους που ελπίζουν να ευοδωθεί με διπλή εκλογική νίκη, σε πρόωρες εκλογές



 




 
 
 


Σε πολύ κοντινό χρονικό διάστημα έχουμε την αποκαθήλωση της απλής αναλογικής, την κατάργηση της 13ης σύνταξης, την εξίσωση των τίτλων σπουδών των κολεγίων με αυτούς των πανεπιστημίων...

Το επιτελικό κράτος των «αρίστων» ξηλώνει μία προς μία τις θεσμικές «παρεμβολές» του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας. 
Ήδη από την επομένη που ανέλαβαν αυτό το δύσκολο έργο με το πάντα πρόθυμο σύστημα της μιντιακής εξουσίας στη χώρα διέβαλαν, υποτίμησαν, κατηγόρησαν, λασπολόγησαν εναντίον φιλολαϊκών μέτρων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και βασικών προοδευτικών τομών που επιχείρησε να επιφέρει στο κράτος.
Αυτός ο ακήρυχτος «πόλεμος», που δεν τελείωσε ποτέ από το 2015 έως τώρα, έχει περάσει σε νέα φάση και από την ευθεία σύγκρουση με κάθε τρόπο, ακόμα και τη στοίχηση με τους «δανειστές» περάσαμε σήμερα στο επιμελές σβήσιμο κάθε μέτρου προς όφελος του κόσμου της εργασίας της προηγούμενης κυβέρνησης και την ευθεία στρέβλωση των αξιακών θέσεων της Αριστεράς, που μόνο η Ακροδεξιά μπορεί τόσο καίρια να επιτύχει. 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η στοχοποίηση της "απλής αναλογικής" ως υπεύθυνης για την άνοδο του φασισμού και του εμφυλίου πολέμου (Γ. Γεραπετρίτης)!
Σε πολύ κοντινό χρονικό διάστημα έχουμε την αποκαθήλωση της απλής αναλογικής, την κατάργηση της 13ης σύνταξης, την εξίσωση των τίτλων σπουδών των κολεγίων με αυτούς των πανεπιστημίων.
Η 13η σύνταξη ήταν ένα ισχυρό «χτύπημα» του ΣΥΡΙΖΑ προς όφελος των λαϊκών στρωμάτων. Αναγκάστηκαν να την ψηφίσουν προεκλογικά, να την τάξουν μέχρι και μετεκλογικά, για να την ξεψηφίσουν τελικά σε μια απόλυτη αναντιστοιχία λόγων και πράξεων. 
Με την αλαζονεία της εξουσίας που τους διακρίνει έφτασαν στο σημείο να προσπαθούν να πείσουν τον ελληνικό λαό και τους συνταξιούχους ότι η 13η σύνταξη δεν υπήρξε ποτέ.
Γιατί τα μέτρα υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας είναι γι' αυτούς «φτηνός λαϊκισμός» και η κριτική στις δικές τους σπατάλες με το δημόσιο χρήμα «μιζέρια». 
Γι' αυτό θα πάνε σε εκλογές.
Η εντολή δόθηκε από τον ινστρούκτορα της καρδιάς τους στην πίσω σελίδα των «Νέων», «σβήστε τους» είναι το επιτελικό σχέδιό τους που ελπίζουν να ευοδωθεί με διπλή εκλογική νίκη, σε πρόωρες εκλογές.
 Για να μπορούν με λυμένα τα χέρια από όσα αναγκάστηκαν να «υποσχεθούν» στη μεσαία τάξη και τους συνταξιούχους εξαιτίας της «καταστροφικής» φιλολαϊκής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και να επανέλθουν στην εξουσία.
Ελεύθερα θα μπορούν να επελαύνουν στο κρατικό χρήμα και νομιμοποιημένα με νωπή λαϊκή εντολή να χαρίζουν σε όποιο επιχειρηματικό κορβανά αποφασίσουν για να συνεχίσουν τις «δουλειές» που έμειναν στη μέση 4,5 χρόνια πριν.
Υπηρετούν πιστά την ίδια εκφυλιστική πολιτική ενός μοντέλου ακραίου νεοφιλελευθερισμού με εκσυγχρονιστικό μανδύα, το ίδιο που μας οδήγησε στη χρεοκοπία. 
Το πάρτι ξεκίνησε και το βέβαιο είναι ότι εμείς δεν είμαστε οι καλεσμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου