Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020

Ενθουσιασμένος εμφανίζεται ο πρώην υπουργός Διαματαρης από την απόφαση του Μητσοτάκη να χρηματοδοτεί με 2 εκατομμύρια το χρόνο τη Θεολογική Σχολή της Βοστωνης.Ενθουσιασμένος εμφανίζεται ο πρώην υπουργός Διαματαρης από την απόφαση του Μητσοτάκη να χρηματοδοτεί με 2 εκατομμύρια το χρόνο τη Θεολογική Σχολή της Βοστωνης. 

Μπορεί να κλείνει η Νομική σχολή της Πάτρας και να κόβονται κονδύλια κοινωνικής πρόνοιας, αλλά η Θεολογική Σχολή της Βοστώνης θα διαπρέψει. 

Γιατί όμως τόση χαρά ο κύριος Διαματαρης; 
Μήπως η σχολή θα δίνει μεταπτυχιακούς τίτλους για να αναπληρώσει αυτούς που είχε αλλά τελικώς δεν είχε; 
Όχι. 

Η απόφαση αυτή διαιωνίζει την αντίληψη πως ο ελληνισμός όπου γης, είναι ένα συντηρητικό μείγμα παπάδων, πατριωτισμού με τσολιαδάκια και επικερδούς παραγοντισμού. 

Δεν ζητάνε ούτε πολιτιστικά κέντρα, ούτε ωδεία, ούτε πραγματική προαγωγή του ελληνικού πολιτισμού.
 Κρατάνε δέσμια την ομογένεια μέσα από τον παραγοντισμό που αναγεννιεται από τις στάχτες του, όπως ο Φοίνικας της Χούντας, που για πολλούς από αυτούς είναι σύμβολο και πολιτικό πάθος. 

Αυτή την ομογένεια θέλουν. 
Να σταυροκοπιέται με φόβο και να θεωρεί συνδετικό στοιχείο και στοιχείο προόδου του Έλληνα το χειροφίλημα στον παπά και την υπακοή στον απατεώνα που έχει ως καταφύγιό του τη νοσταλγία των ξενιτεμένων. 

Συνεχίστε εκεί στην κυβέρνηση να δίνετε εικοσαχίλιαρα για τις πολυθρόνες που θα αναπαύεται ο κωλος του Πατουλη και εκατομμύρια για Σχολές του (εξαπατημένου) Γένους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου