Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Ο νέος Πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ αγαπά... το lifestyle Μεγάλη φαίνεται πως είναι η γκάμα των ενδιαφερόντων του Χρίστου Λιάπη αφού πέραν της ψυχιατρικής ο φωτογραφικός φακός τον έχει απαθανατίσει με φιναλίστ καλλιστείων, έχει άποψη για το Surviror και έχει κάνει το ψυχογράφημα του Ερντογάν








Ο νέος πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ, το ΔΣ του οποίου διορίστηκε χτες από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφού καταργήθηκε πραξικοπηματικά το αυτοδιοίκητο του οργανισμού, Χρίστος Λιάπης, εκτός από έμμισθος Πρόεδρος που διορίσθηκε από το Μητρώο στελεχών του κόμματος από τον υπουργό Υγείας,  Βασίλη Κικίλια, φαίνεται ότι έχει πλούσιο βιογραφικό...σε θέματα Lifestyle.

Ο φωτογραφικός φακός τον έχει απαθανατίσει με φιναλίστ καλλιστείων, έχει άποψη για το Surviror και έχει κάνει το ψυχογράφημα του Ερντογάν.

Όπως δημοσίευσε το trikalanews.gr, ο γιατρός είχε απασχολήσει την τοπική κοινωνία με εντυπωσιακή νεαρά που είχε εντοπιστεί δίπλα του σε φωτογραφίες.

Το δημοσίευμα αποκάλυπτε δε ότι η γυναικεία παρουσία δίπλα στον νέο Πρόεδρο του ΚΕΘΕΑ ήταν η Νάνσυ Λάμπρου, φιναλίστ των καλλιστείων το 2008, η οποία έχασε τον τίτλο για λίγο και έκτοτε ακολούθησε λαμπρή καριέρα στον χώρο της μόδας.

Ο …εργένης Χρίστος Λιάπης βρίσκεται σε …βασανιστήρια, αν κρίνουμε από συνέντευξη της κας. Λάμπρου στην «Espresso» όπου δήλωσε «΄Οποιον αγαπάω τον …βασανίζω»…ανέφερε μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα.

Εκτός αυτού όμως ο κ. Λιάπης έχει τοποθετηθεί για το τηλεοπτικό Surviror..Εκτός αυτού όμως ο κ. Λιάπης έχει τοποθετηθεί για το τηλεοπτικό Surviror..
Κλήθηκε επίσης να σκιαγραφήσει την προσωπικότητα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για τον οποίον εκτίμησε ότι πάσχει από το σύνδρομο της ύβρεως..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου