Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Στη διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ το Μέτωπο Λογικής δηλαδή η δεξιά προπαγάνδα υιοθέτησε ένα αντισύριζα μένος που προσπαθούσε, και σε μεγάλο βαθμό το πέτυχε, να εντυπώσει στις συνειδήσεις των πολιτών ότι ένα καθεστώς αχρείων έχει καταλάβει τη χώρα

Christos Karagiannidis

Στη διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ το Μέτωπο Λογικής δηλαδή η δεξιά προπαγάνδα υιοθέτησε ένα αντισύριζα μένος που προσπαθούσε, και σε μεγάλο βαθμό το πέτυχε, να εντυπώσει στις συνειδήσεις των πολιτών ότι ένα καθεστώς αχρείων έχει καταλάβει τη χώρα.
Κύρια επιχειρήματα ήταν, α) η κατάληψη του κράτους από τα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (δεν αποδεικνύεται από πουθενά αλλά αυτό λίγη σημασία έχει), β) τη διόγκωση του δημοσίου με προσλήψεις χιλιάδων (αν μπορούν να θεωρηθούν άκαιρες οι προσλήψεις στην υγεία και την παιδεία οκ πάω πάσο), γ) τον επηρεασμό των ανεξάρτητων αρχών και δικαιοσύνης για κομματικό όφελος (δε βγαίνει αυτό από τις αποφάσεις και των 2 προαναφερθέντων θεσμών), δ) την έκρηξη εγκληματικότητας και την συνεπαγόμενη αύξηση φόβου των πολιτών (τα στοιχεία αποδεικνύουν το αντίθετο αλλά αυτό δε μας ενδιαφέρει).
Σήμερα λοιπόν έχουμε τον κύριο Μητσοτάκη που αφού διόρισε τους συγγενείς εξ αίματος να ανοίγει και τον κύκλο των διορισμών στους συγγενείς εξ αγχιστείας για να κλείσει η ενάρετη προσπάθεια αποκατάστασης της Οικογένειας.
Τα δε στελέχη της ΝΔ στα υπουργεία άφησαν την αριστεία κατά μέρους και διορίζουν συγγενείς και φίλους ακόμα και με απολυτήριο γυμνασίου. Οι δε αμοιβές είναι τουλάχιστον σε επίπεδό CEO της Ζίμενς( τι θυμήθηκα τώρα!!!)
Το επιτελικό κράτος που δημιούργησε η ανασφάλεια του πρωθυπουργού (γιατί δεν εμπιστεύεται ούτε τον ίσκιο του) οδήγησε τον αριθμό εργαζομένων στο Μέγαρο Μαξίμου όχι απλά στην διόγκωση του αλλά στο ξεχείλωμα του σε τέτοιο βαθμό που ψάχνουν άλλο κτίριο για να στεγάσουν τους εκατοντάδες ημέτερους που προσέλαβαν. Ε αυξήθηκε και μερικές δεκάδες εκατομμύρια το κόστος διατήρησης αυτού του στρατού αλλά λεφτά υπάρχουν. Ταυτόχρονα οι εφημερίδες μιλούν πρωτοσέλιδα για 63000 προσλήψεις στο δημόσιο. Είπατε κάτι? Δεν ακούγεστε!
Τις ανεξάρτητες αρχές για να μη μπαίνει στον κόπο να ασχολείται μαζί τους απλά τις κατάργησε. Για την δικαιοσύνη ακολουθεί την συνταγή της παράταξης του, οποιος δεν είναι μαζί του είναι εχθρός του. Με ότι συνεπάγεται αυτό.
Και τέλος η εγκληματικότητα. Στους μήνες που είναι κυβέρνηση η ΝΔ έχουμε αποδράσεις από φυλακές κι αστυνομικά τμήματα, κλοπές περιπολικών, εκτελέσεις μέρα μεσημέρι σε κεντρικές λεωφόρους, ανοίγματα καταστημάτων και άλλα πολλά. Επειδή όμως αυτά είναι απαγορευμένες πλέον ειδήσεις για τα ΜΜΕ της ΝΔ θεωρούν απλά ότι η εγκληματικότητα εξαφανίστηκε. Ή τέλος πάντων δεν χτυπά τη δική τους πόρτα.
Αν η αλήθεια (για το Μέτωπο Λογικής) δεν τους βολέυει τόσο το χειρότερο για την αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου