Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019

Πάμε λαϊκή; Έχουν πάρει φωτιά τα ψαλίδια στα κομμωτήρια Εξαρχείων και περιχώρων μετά τη στυλιστική παρέμβαση της ινφλούνσερ - εκπροσώπου Τάφου, Άννας Παναγιωταρέα, για τον ενδυματολογικό κώδικα της Νέας Εποχής. Ή της Επιστροφής στην Κανονικότητα, όπως προτιμάτε.
 
 
 
 Λένα Διονυσίου

Πάνε οι αφάνες. 
Μόνο το Greece Next Top Model τα εκτιμάει αυτά, γιατί του αρέσουν τα κορίτσια από την Αφρική. 
Εκεί καταλήξαμε. 
Να είναι ο χώρος της μόδας πιο προοδευτικός από την κυβέρνηση
Μεταξύ μας, όλοι είναι πιο προοδευτικοί από αυτήν την κυβέρνηση. 

Που λέτε, λοιπόν, η κυρία Παναγιωταρέα αποφάσισε να πλέξει έναν στυλιστικό ύμνο για την Δεξιά. Πώς ήταν το "Θα'ρθει καιρός και πάλι το γαλάζιο"; Ε, τώρα θα είναι "θα'ρθει ο καιρός και πάλι το σινιόν". Να βγούμε, δηλαδή, εμείς τα ταγάρια να κάψουμε τα αμπέχονα σα να είναι σουτιέν στην πλατεία του Συντάγματος. 

Αφού πρώτα πάμε κομμωτήριο.

Έγκωσε τόσο καιρό η γυναίκα να βλέπει γυναίκες, που είναι τα τριαντάφυλλα της κοινωνίας μας, να κυκλοφορούν σαν τσουρομαδημένα γαϊδουράγκαθα. Ήρθε καιρός να ανθίσουν. 
Όχι να πηγαίνουν στο προεδρικό Μέγαρο με την εσπαντρίγια, σαν τον λέτσο.

Ώπα, άκυρο, αυτή ήταν η Δόμνα Μιχαηλίδου, αλλά οι εσπαντρίγιες της ήταν άριστες
Δε μετράει ως παράδειγμα, ξεχάστε και πως το'πα.
Εντάξει, για τα μαλλιά το λύσαμε, δεν είναι πια αφάνες σα να είσαι στη λαϊκή της Καλλιδρομίου, στην οποία όλοι έχουν δει την κυρία Παναγιωταρέα: Και δίπλα στις μπάμιες και στα ψάρια και στις ντομάτες, παντού. Δηλαδή, μετά λόγου γνώσεως μιλάει, όχι έτσι άιντε χάιντε.
Με τα αμπέχονα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουρες, πάντως, γιατί έχει ακόμα ζέστη. 

Το Νοέμβρη θα κριθούν όλα. Θα κατέβουν στο Πολυτεχνείο στιλάτες με την γόβα, ή θα πάνε σαν τη Μαρέβα, με το αμπέχονο -όπως τότε, στην έκθεση για τον Μπεχράκη που πήγε ντυμένη θύμα πολέμου;
Τίποτα, τίποτα, τον Νοέμβριο θα κριθούν όλα. Αν πέτυχε η συνταγή. Κι αν έχει πετύχει πάρα πολύ, μπορεί να δούμε και γενικευμένες κουπ με μόνο μία λευκή τούφα.  Ή, ακόμα καλύτερα, γαλάζια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου