Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

Κι αν δεν είναι αυτό ΘΑΥΜΑ, TI EINAI ΘΑΥΜΑ AΘΕΟΙ? ΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΩΡΑ? #ΠΟΝΑΤΕ_MAΔΟΥΡΟΙ






Chris Toutouzas

ΔΕΝ είναι κακό που 12 μέρες στη Σαμοθράκη αποκλείστηκαν χιλιάδες τουρίστες χωρίς πλοία, φαγητό, νερό και φάρμακα και κοιμούνται στο δρόμο. Μην ακούω μαλακίες. 

Δεν χαλάει σε κάτι τον τουρισμό μας, που δημιούργησαν hashtags πoυ έγιναν viral παγκοσμίως στο Twitter, καλώντας και ταγκάροντας τους λογαριασμούς του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Τουρισμού της χώρας για βοηθεία, κι αυτοί τους έγραφαν. (Tα είδατε και στις ειδήσεις σε όλα τα κανάλια, α οκ δεν τα είδατε, έτυχε) 

Το 'χε πει ο Υπουργός, όπως και όλη η Κυβέρνηση πως διακοπές ΔΕΝ θα κάνουν για να σώσουν τη χωρα, και ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ έκαναν ΚΑΜΙΑ διακοπή από το να τους αγνοούν με αξιοθαύμαστη συνέπεια. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ μας έκαναν. 

Δεν υπαρχει αρνητική διαφήμιση πάρτε το χαμπάρι. 
Αυτό θα φέρει τουρίστες, που γουστάρουν συνθήκες Survivor. 

Σε τόσες χώρες το Survivor χτυπάει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ νούμερα τηλεθέασης. 
Όλοι θέλουν να τη ζήσουν αυτή την εμπειρία, και τώρα ΕΔΩ μπορούν! 
ΤΑΓΑΡΙΑ!
 Ούτε ΚΑΝ έχετε φανταστεί την διαφημιστική καμπάνια της κυβέρνησης ΝΔ και έχετε το θράσος να κάνετε και σχόλια!! Jesus κάπου δηλαδή.. 


Σε άλλα νέα, να πούμε εδώ πως δεν βλέπω το λόγο να τους χαλάει κάποιους, που πλακώνει στο ξύλο ο κύριος Μαρινάκης με τους μπράβους του όποιον (δεν) γουστάρει, λέγοντας πως: "Τώρα πλέον δεν έχεις κανέναν να σε προστατέψει" παρουσία αστυνομικών, λιμενάρχη και των λιμενικών. (Tα είδατε και στις ειδήσεις σε όλα τα κανάλια, α οκ δεν τα είδατε, έτυχε, πάλι ναι). 

AΛΛΑ.. ΣΥΓΓΝΩΜΗ, το έχετε δει το Fight Club?? 
Aπό τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών, σύμφωνα με ΚΑΘΕ κριτικό στον πλανήτη! 
Εκεί λέει ο Brad Pitt στον Edward Norton: 

"Ηοw much can you know about yourself, if you've never been in a fight?" 
KΑΙ ΕΧΕΙ 100% ΔΙΚΙΟ!!

 Όταν τα λέει ο Brad Pitt είναι καλά, και αξίζει Οscar, αλλά όταν τα λέει ο κύριος Μαρινάκης, και δίνει απλόχερα στον καθένα την ευκαιρία να το ΖΗΣΕΙ, μιλάτε για μαφία και υπόκοσμο που καλύπτει η ΝΔ γιατί είναι κουμπάρος με τον πρόεδρο? 

ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ και τις σκέψεις κάποιου, όχι την εξωτερική του εμφάνιση και έλεος ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ EΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟΙ ΔΙΑΟΛΕ!! 

Πού σκατά πάει ο κόσμος?? 

Αγαπήστε αυτό που λέει η γλυκιά καρδούλα των ανθρώπων και την εφαρμογή των λεγόμενών τους, στη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ (που μας φέρνουν ΚΑΙ κινηματογραφικό τουρισμό), αυτό μόνο μετράει στο τέλος άλλωστε και (επίσης δεν υπηρχε ο χαρακτήρας του Brad Pitt στο fight club, τον είχε φανταστεί ο Norton-spoiler alert- ενώ o κύριος Μαρινάκης υπάρχει 100%) προφανώς EIΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και λυπάμαι για τη σιχαμένη πάρτη σας.

Και ναι, πέρα από τα παραπανω, οk δώσαμε 20 από τα 37 δις. του αποθέματος που άφησε η προηγούμεη Κυβέρνηση, σε βοήθεια προς τις τράπεζες και είναι πλέον θέμα χρόνου, σύμφωνα με κάθε διεθνή οικονομικό αναλυτή, να ζητήσουμε πάλι τη βοήθεια του ΔΝΤ. ΚΑΙ ξυνίζετε τα μούτρα τώρα. 

ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ..
Γιατί το βλέπετε αρνητικά?
 Σας πείραξε ποτέ το ΔΝΤ? 
Το ΔΝΤ είναι φίλος μας. 
Ίσως λίγο τις ζωές να σας βίασε.
 Να έκοψε τη σύνταξη και τα φάρμακα στους γονείς σας (που έτσι κι αλλιώς θα πέθαιναν, ας το παραδεχτούμε, δεν είναι Highlander κανείς, αυτά είναι science fiction παιδιά, έλεος) και να έστειλε μετανάστη όποιον αγαπάτε γιατί δεν έβρισκε δουλειά για να ζήσει εδώ (που έτσι κι αλλιώς οk, τα αγαπάει τα ταξίδια ο νέος κόσμος μην κοροϊδευόμαστε, πάλι θα έφευγε) αλλά μην το δαιμονοποιούμε το ΔΝΤ, οk το να είναι αντικοινωνικός κάποιος, κανέναν δεν βοήθησε, μην κάνετε μουτράκια.

Επίσης καθόλου άσχημο δεν είναι που πέφτει το χρηματιστήριο. 
ΛΟΛ.
 Μάθετε χρηματοπιστωτική μπαλίτσα και μη μας τσαμπουνάτε το λεγόμενο Mitsotakis Effect που θα απογείωνε την οικονομία, μόλις έβγαινε Κυβέρνηση η ΝΔ. 

Μην μας λέτε πως σε λιγότερο από δύο βδομάδες μέσα στον Αύγουστο, ο τραπεζικός δείκτης έχει χάσει 24%, σαν να έχει αυτό κάποια σημασία. 
(Να θυμίσω εδώ πως ο Πολάκης καπνίζει).

 Ό,τι ανεβαίνει, κατεβαίνει, it's gravity, 
ΔΕΝ φταίει η κυβέρνηση αν εσείς ΔΕΝ έχετε στοιχειώδεις γνώσεις φυσικής, που by the way με την Κεραμέως τώρα Υπουργό Παιδείας αποκλείεται και να τις έχουν και τα παιδιά σας, αλλά θα ξέρουν ΤΕΛΕΙΑ το Πάτερ Ημών, ίσως και bonus μερικές μεθόδους ξεματιάσματος. Win-win που έλεγε και μια ψυχή. 

Επίσης ακούω κάποιους να διαμαρτύρωνται για την αύξηση 10% στο τιμολόγιο της ΔΕΗ που ανακοινώθηκε. 
ΛΟΛ. 
Περιμένετε να ιδιωτικοποιηθεί πλήρως η ΔΕΗ, όπως είναι στο προγραμμα της κυβέρνησης, και τα λέμε τότε, όταν πληρώνετε ρεύμα Ελβετίας με μισθούς Βουλγαρίας. Αλλά ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ! 

Έτσι είναι ο Έλληνας, λυπάμαι.. 
Ζήστε το ΤΩΡΑ και ΕΚΤΙΜΗΣΤΕ αυτό που έχετε, πριν γίνει παρελθόν! 
Έχει χαθεί η χαρά της ζωής.. 
Δεν εκτιμάμε τα απλά..

Τέλος.. 
ΔΕΝ έχει καμία σημασία που κάηκε το 25% ολόκληρης της Ελαφονήσου, και η μισή Εύβοια μαζί με ενα προστατευόμενο δάσος Νatura.
 H κυβέρνησή μας, έχει προνοήσει και έχει καταθέσει πρόταση στη Βουλή από το 2018, πως πρέπει να προστατευονται λιγότερα δάση γιατί, τα περισσότερα διώχνουν τους επενδυτές. 

ΑΡΑ.. 
Τι σημαινει αυτό? 
Καμμένα δάση?
 Ξενοδοχεία. Δουλειές, ανάπτυξη, αριστεία (κάποιοι κακετρεχείς θα πουν ότι ίσως χωρίς δάση δεν υπάρχει οξυγόννο, άρα δεν υπάρχει ζωή, άρα θάνατος, αλλά αυτοι ειναι Συριζαίοι και σόι του Πολάκη και απαξιώ να απαντήσω προφανώς).

Στη τελική ό,τι και να γίνει υπάρχει η Παναγιά που αν είσαι αρκετά αξύριστος σαν Πρωθυπουργός, θα την προστατέψει τη χώρα σου, ακόμη και μετεωρίτης να πέσει. 

Είναι ΤΟΣΟ μεγάλη η χάρη της, που και Υπουργός υγείας να είσαι, θα σε βοηθήσει (σε συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό πάντα) να καλύψεις τα έξοδα νοσηλείας εγκαυματία εθελοντή πυροσβέστη στο ΚΑΤ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΩΡΕΑΝ! Κι αν δεν είναι αυτό ΘΑΥΜΑ, TI EINAI ΘΑΥΜΑ AΘΕΟΙ? ΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΩΡΑ? 

Και σκεφτείτε ένα πράγμα μόνο, για να καταλάβετε, ΠΟΣΟ ψηλά στη στρατόσφαιρα της ανάπτυξης, μπορεί να φτάσει η χώρα μας.. 
ΔΕΝ υπάρχει όριο στο ΠΟΣΟ αξύριστος μπορείς να μείνεις!!! Προχωράμε. +EYΛΟΓΗCON+




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου