Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

Πιο προκλητικός πεθαίνεις. Έχει πάρει άτυπα ρόλο διευθυντή ενημέρωσης στη Δημόσια τηλεόραση (όλα καλά με τη διοίκηση της ΕΡΤ;;;…) και συνεχίζει να γράφει στο liberal δίνοντας “γραμμή” και ικανοποιώντας την αυταρέσκεια των δεξιών νικητών!









Πιο προκλητικός πεθαίνεις. Έχει πάρει άτυπα ρόλο διευθυντή ενημέρωσης στη Δημόσια τηλεόραση (όλα καλά με τη διοίκηση της ΕΡΤ;;;…) και συνεχίζει να γράφει στο liberal δίνοντας “γραμμή” και ικανοποιώντας την αυταρέσκεια των δεξιών νικητών!…
Ο ένας εκ των δυο δημοσιογραφων σε εκείνη την αλησμόνητη συνεντευξη Σαμαρα στο Μαξιμου, όπου στο τέλος μιας σειράς “σκληρων ερωτησεων” οι δημοσιογραφοι – για πρωτη φορα φσρα στα τηλεοπτικά χρονικά – υπάκουσαν στην “εντολή” του συνεντευξιαζόμενου και του παρέδωσαν το μικροφωνο και την εκπομπή για να την ολοκληρωσει όπως ηθελε εκείνος, χωρίς δημοσιογραφικές παρεμβάσεις…, γραφει και υπογραφει ένα απιστευτα μεροληπτικό άρθρο κατα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εμφανως σε μια προσπάθεια να επαναφερει στην ζωή μια ληγμένη πλέον “προπαγάνδα” κατά του Αλέξη Τσίπρα, που οργίασε προεκλογικά, αλλά εξαργυρωθηκε και με το παραπάνω στις κάλπες από τη ΝΔ, αλλά και να αλλαξει την ατζέντα απο τις οικτρές εντυπώσεις που εχει προκαλέσει ηδη στην κοινη γνωμη η απουσία σε διακοπές μόλις 30 ημέρες μετα την αναληψη της εξουσίας, συσσωμου σχεδον του κυβερνητικου και κρατικου μηχανισμου, την ωρα που η Ευβοια καιγοταν επί 4 ημερες…
“Ο Τσίπρας πήγε διακοπές, μαζί και ο ΣΥΡΙΖΑ” … αποκαλείται το “πόνημα” του ατυπου διευθυντη ενημερωσης στην ΕΡΤ εδω και ενα μήνα …( Η οποια προφανως με αυτον τον τρόπο κάνει άλματα… προς την “απελευθερωση απο τα κυβερνητικά δεσμά” και την αντικειμενικη και πλουραλιστικη ενημερωση, άλματα που φαινονται και στα νουμερα της καλυψης των εκτακτων γεγονότων. Μόλις προτελευταία…)
Η αλήθεια όμως, είναι πεισματάρα … και η αλήθεια είναι πως:
1.Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν διέκοψε τις διακοπές του. Σχεδον τις ολοκληρωσε αφου το μόνο που διέκοψε μετα από 3 μερες που η πυρκαγια ειχε ηδη καταβροχθίσει 19.000 στρεμματα στην Ευβοια, ήταν ένα πρωινο “μονό” στο μπάσκετ μαζι με έναν φίλο του στα Χανιά ( αναρτηση στα social media) και επέστρεψε γιατι θα πήγαινε ουτως η άλλως στην Τηνο. Απλά επέστρεψε 12 ωρες νωριτερα απο το προγραμματισμένο.


2.Δεν υπήρξε “διαρροή”  για το που θα πήγαινε διακοπές ο Τσίπρας ( οικογενειακά στην Ισπανια). Υπηρχε ενημερωση σε όλα τα ΜΜΕ και τα σαιτ, ακομα και στα φιλοκυβερνητικά, από την προηγουμενη Πέμπτη, λίγο μετα την ολοκληρωση των εργασιων της Βουλης. Όλα τα ΜΜΕ το γνωριζαν. Τωρα εαν εσεις δεν θεωρειτε απαραιτητο να ενημερωνεστε και για τους αλλους πολιτικους χώρους εκτος εκείνου που κανατε το ρεπορταζ στην ΕΡΤ, αυτο ειναι δικο σας προβλημα. Εαν όμως ασκειτε εστω και ατυπα τον ρόλο του διευθυντη ενημερωσης, και δεν ενημερωνεστε για τις κινησεις του αρχηγου της αξιωματικής αντιπολίοτευσης, αυτο ειναι προβλημα ολων μας καθως εισαστε στη Δημοσια Τηλεοραση.

3.Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Γιαννη Ραγκουση ( και Β. Αποστόλου) πήγε στην Εύβοια πολύ νωρίς ( Δευτέρα) και μάλιστα πολύ νωρίτερα από τον βουλευτη Ευβοίας της ΝΔ που περιμενε σκαφος του ΛΣ για να τον μεταφέρει, αλλα και τον “εξαφανισμένο” Περιφερειαρχη που αναρωτιοταν αν αξιζει τον κόπο να διακοψει τις διακοπές του στο νησί, η εαν πρεπει να περιμενει μεχρι να λήξει και τυπικα η θητεία του σε λίγες μέρες (στο τέλος του μήνα) και μετά “να πεταξει μαυρη πέτρα πίσω του”….

Αυτα και … απορω,  πως δεν συμπεριλαβατε στο πόνημα και σχόλιο… γιατι δεν αφησε και ο Τσίπρας μουσι σε ενδειξη ξαγρύπνιας και αγωνίας για την Εύβοια που καιγόταν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου