Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2019

Αλ. Τριανταφυλλίδης: «Η ΝΔ θα προσλαμβάνει 5 μετακλητούς στο βαθύ κράτος για κάθε 1 αποχώρηση δημοσίου υπαλλήλου»
«Τώρα με το επιτελικό κράτος και το πολυνομοσχέδιο το καταλάβαμε, τώρα το διευκρινίσατε και εμείς σας παρεξηγήσαμε. Δεν εννοούσατε 5 θα αποχωρούν και 1 θα προσλαμβάνεται, εννοούσατε 5 μετακλητοί θα προσλαμβάνονται για κάθε έναν δημόσιο υπάλληλο που θα αποχωρεί. Τώρα έγινε απολύτως σαφές», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Κακώς σας ασκούσαμε κριτική ότι πετύχαμε το 1 προς 1 στο Δημόσιο, ενώ εσείς επιδιώκετε και επιμένετε στο 1 προς 5. Τώρα με το επιτελικό κράτος και το πολυνομοσχέδιο το καταλάβαμε, τώρα το διευκρινίσατε και εμείς  σας παρεξηγήσαμε. Δεν εννοούσατε 5 θα αποχωρούν και 1 θα προσλαμβάνεται, εννοούσατε  5 μετακλητοί θα προσλαμβάνονται  για κάθε έναν δημόσιο υπάλληλο που θα αποχωρεί. Τώρα έγινε απολύτως σαφές», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε η Κυβέρνηση για το άσυλο και την κυβερνησιμότητα των ΟΤΑ.
Αναφερόμενος στις αλλαγές της Κυβέρνησης στον Κλεισθένη  ο κ.Τριανταφυλλίδης  έκανε λόγο για παραχάραξη της λαϊκής βούλησης στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στην Κυβέρνηση «πως διανοείστε να αλλάξατε με νόμο  τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών, να ξαναγράψετε τους τοπικούς συσχετισμούς δύναμης παραχαράσσοντας τη λαϊκή βούληση, που ψήφισε γνωρίζοντας το νόμο, που εσείς  εκ των υστέρων αλλάζετε; Πως αλλάζετε αναδρομικά τους κανόνες της εκλογικής δημοκρατικής διαδικασίας;
Σε ότι αφορά το ζήτημα του ασύλου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε «Δημοκρατία στους δήμους, μόνο για την πλειοψηφία, δημοκρατία στα πανεπιστήμια, μόνο με την αστυνομία. Μεταξύ ασυδοσίας, καταδικαστέα, και καταστολής, επίσης καταδικαστέα, τα δύο άκρα, υπάρχει και η αρχή του μέτρου και εν προκειμένω της ενεργούς παρέμβασης της ζώσας και δρώσας πανεπιστημιακής κοινότητας».
Το απόσπασμα της τοποθέτησης του Αλ. Τριανταφυλλίδη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου