Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Οσο συνεχίζετε να λέτε μαλακίες το κόμπλεξ της κατωτερότητας σας δεν θα το αποβάλετε, η ιδεολογική ηγεμονία μας θα είναι πάντα εδώ.




Όταν σαν δεξιά στην χώρα δεν έχεις να επιδείξεις για την δικτατορία από το τίποτα έως το καθόλου, παρά μόνο την συνεργασία με το καθεστώς αυτό στελεχών σου, το μόνο που σου μένει είναι να συνεχίσεις το κόμπλεξ που κουβαλάς από τον εμφύλιο μέχρι την δικτατορία. 

Η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδη με το ‘ψυχικά νοσούντες’ αυτό που κάνει είναι αναπαραγωγή του κόμπλεξ που έχουν οι νικητές του εμφυλίου που παρότι νίκησαν με την βοήθεια των αμερικανών δεν μπόρεσαν ποτέ να αναγνωρίσουν την Εαμική εθνική αντίσταση της κατοχής, όπως έκαναν όλα τα αδελφά τους κόμματα σε όλη την Δυτική Ευρώπη για την αντίσταση την δική τους. 

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα από την μεταπολίτευση και μετά να μιλάνε για ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς στην χώρα. 

Νομίζει η κυρία αυτή πως με την μπούρδα που πέταξε εμείς θα πάψουμε να μιλάμε (κατ’ αυτήν να κυριαρχούμε) γιατί θα αποκτήσουμε το κόμπλεξ που κουβαλάνε οι ίδιοι. 

Τόσο η Εαμική αντίσταση, όσο και η αντιδικτατορική πάλη μία μήτρα τα γέννησε και αυτή είναι και παραμένει της Αριστεράς και όσο συνεχίζετε να λέτε μαλακίες το κόμπλεξ της κατωτερότητας σας δεν θα το αποβάλετε, η ιδεολογική ηγεμονία μας θα είναι πάντα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου