Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Μοιράζει πίκρα προκαταβολικά ο Στ. Κούλογλου: “Στο όριο στατιστικού λάθους η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ – Αντιπερισπασμός για τις εξελίξεις με Novartis η “υπόθεση” Πετσίτη” …





 



 

 


 


 Στα όρια του στατιστικού λάθους κινείται η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, υποστήριξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Σχολιάζοντας τις εκτιμήσεις του ευρωβουλευτή της ΝΔ Γ. Κύρτσου (28-9% ΝΔ/20% ΣΥΡΙΖΑ) τόνισε τα εξής:
“Ο κ. Κύρτσος πέφτει συχνά έξω. Είχε χαρακτηρίσει δημοκράτη τον Ορμπαν και μετά το ΕΛΚ πήγε να τον διαγράψει. Τα προγνωστικά μου είναι λίγο πιο αισιόδοξα από του Αδ. Γεωργιάδη που μίλησε για διαφορά 3,5% υπέρ της ΝΔ. Η διαφορά κινείται στα όρια του στατιστικού λάθους, τρία πάνω-τρία κάτω, και ακόμη δεν έχουν τεθεί τα διλήμματα των εκλογών. Αναφέρομαι σε μετρήσεις που έχω υπόψιν μου και δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας”.
Ο κ. Κούλογλου ο οποίος είναι εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής κατήγγειλε “προσυμφωνία Μητσοτάκη-Γεννηματά” λέγοντας:
“Υπάρχει μια μερίδα στο ΚΙΝΑΛ που δεν θέλει συγκυβέρνηση με τη ΝΔ. Αλλά η κα Γεννηματά έχει προσυμφωνήσει με τον κ. Μητσοτάκη. Η κα Καϊλή μου το είπε καθαρά σε μια πρόσφατη τηλεοπτική μας αντιπαράθεση ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ αποκλείεται να συνεργαστούν σε κυβερνητικό επίπεδο αλλά δεν ισχύει το ίδιο με τη ΝΔ. Εχουμε στρατηγική σύγκλιση των ηγεσιών ΝΔ-ΚΙΝΑΛ σε πείσμα των εξελίξεων στο ευρωπαϊκό επίπεδο όπου έχουμε στροφή της σοσιαλδημοκρατίας προς τα αριστερά”.
Για την υπόθεση Πετσίτη ο κ. Κούλογλου σημείωσε:
Δεν έχω δει κανένα στοιχείο που να να συνδέει τις οικονομικές δοσοληψίες του κ. Πετσίτη με την κυβέρνηση. Ενας συμμαθητής του κ. Παππά έγινε πλούσιος, γίνεται δικαστική έρευνα, αλλά δεν υπάρχει πολιτικό θέμα. Πολιτικό θέμα θα προκύψει από τις εξελίξεις στο σκάνδαλο Novartis και είναι προφανές ότι η αντιπολίτευση επιχειρεί αντιπερισπασμό”.
Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου