Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Η ΟΑΑΠ και η επικίνδυνη αποστολή μου στη Δυτική Μακεδονία. Του Στ. Κούλογλου









Βαριά αποστολή ανέθεσε η παρέα του Μαξίμου στον Σ. Κούλογλου», έγραψε ένα από τα fakenews site, αναφερόμενο στην περιοδεία μου στην Μακεδονία. 
Πράγματι, ήταν μια περιπέτεια που θα ζήλευε και η διάσημη τηλεοπτική σειρά «Επικίνδυνες αποστολές».

Η κακή μέρα φάνηκε από τη Θεσσαλονίκη, όπου αποδοκίμασαν άγρια τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και εμένα. 
Τουλάχιστον 8 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από το Ολύμπιο για να διαμαρτυρηθούν. 
Αλλά ακόμη και για την «Καθημερινή» οι 8 υπέροχοι ήταν η μοναδική είδηση από μια εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση όπου συζητήθηκαν σημαντικά θέματα για την οικονομία και θα χρειάζονταν τρία αμφιθέατρα για να φιλοξενήσουν τους πολίτες που ήρθαν να την παρακολουθήσουν.



Επειδή δίσταζα να πάω στη Δυτική, την έκανα αρχικά για την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Γιατί να έρθουν οι πατριώτες να διαμαρτυρηθούν, αφού στις εκδηλώσεις, στα σχολεία και τα βιβλιοπωλεία δεν πάτησε κανείς;

Στην περιοδεία μου σε όλη τη Δυτική Μακεδονία οι εκδηλώσεις σημειώσαν απόλυτη αποτυχία, απόδειξη οι φωτογραφίες που ακολουθούν. Παρότι η ΟΑΑΠ (Ομάδα Αερομεταφερόμενων Αγανακτισμένων Πολιτών) δεν εμφανίστηκε πουθενά. 
Προφανώς είχε αλλού δουλειά και δεν υπήρχαν εφεδρείες. 
Το βιβλιαράκι «Μπαμπά (και Μαμά) γιατί είναι κακιά η ακροδεξιά» δεν το ακούμπησε σχεδόν κανείς. Οι λίγοι που το πήραν το έσκισαν μετά βδελυγμίας.
Στα σχολεία καθηγητές και μαθητές ήταν ιδιαίτερα εχθρικοί.
Το αποκορύφωμα ήταν στην Ηγουμενίτσα το Σάββατο, όπου την ίδια ώρα μιλούσε σε άλλο χώρο ο Μακεδονομάχος βουλευτής της ΝΔ κ. Σταμάτης. 
Επαθα κατάθλιψη από τη σύγκριση.

Κάτι τελευταίο και σοβαρό.
Δεν πήγα στη Κεντρική Μακεδονία και δεν ξέρω τι λένε οι δημοσκοπήσεις για τη περιοχή. Αλλά στη Δυτική ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει περισσότερες ψήφους από το 2015. Κοντός ψαλμός αλληλούια.
*Σημειώνεται πως σήμερα στις 18:00, o ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, θα βρίσκεται στο Δημαρχείο Αχαρνών (Φιλαδελφείας 87 και Μπόσδα), όπου θα μιλήσει στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με θέμα «Ευρωεκλογές – Ευρώπη και Ακροδεξιά», μαζί με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Ελευθερία Αγγέλη και Κώστα Αρβανίτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου