Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Ο Δ. Βέττας αποκάλυψε τι φοβάται η Ν.Δ.





Εκτός από το έκτακτο επίδομα για το Πάσχα έρχονται και άλλα θετικά μέτρα για τους πολίτες νομοθετημένα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας σήμερα στον ΑΝΤ1 αποκαλύπτοντας τον πραγματικό φόβο της Ν.Δ. και του κ. Κεφαλογιάννη.
"Υπάρχουν θετικά στοιχεία στα δημοσιονομικά μας. Είχαμε προϋπολογίσει 892 εκ., τα 324 πήγαν στα ειδικά μισθολόγια, υπάρχουν ακόμα 654. Δεν θα πω ότι θα δοθεί αυτό το επίδομα μόνο" είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το "έκτακτο επίδομα" το Πάσχα.
«Αυτό που φοβάται ο κ. Κεφαλογιάννης είναι μη τυχόν δοθούν και άλλα τέτοια ποσά που δικαιούται ο Έλληνας πολίτης και αυτά να είναι νομοθετημένα» πρόσθεσε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα δώσει όλα πίσω, ότι δικαιούται ο ελληνικός λαός».
Νωρίτερα ο κ. Κεφαλογιάννης προέβλεψε ότι οι εκλογές θα γίνουν αμέσως μετά το Πάσχα. Ο κ. Βέττας όμως του απάντησε: «Θέλετε να πάμε νωρίς εκλογές και να μην διορθώσουμε τις συντάξεις χηρείας κ. Κεφαλογιάννη;» κλείνοντας την παρέμβαση του λέγοντας: «ότι δεν θέλετε θα το γευτείτε»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου