Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Ο Λευτέρης με αυταρχισμό και πολλά νεύρα (είναι η σιγουριά... της νίκης, φαίνεται)- Δείτε το βίντεο του μοναδικού γραμματέα














Μια ακόμα κακοστημένη παράσταση από τον γαλάζιο βουλευτή Ηρακλείου και γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, χθες σε τηλεοπτική συζήτηση για το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών. Ο κ. Αυγενάκης δεν περιορίστηκε μόνο στα γνωστά θεατρικού τύπου σκέρτσα του, αλλά έδειξε ένα απίστευτο εκνευρισμό, που τον έφτασε στα όρια της εξαλλοσύνης, αλλά και αυταρχισμό του τύπου "είμαι εγώ και κανείς άλλος"!
 Έχοντας στο πάνελ δυο δημοσιογράφους - συντονιστές, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα και τον ανεξάρτητο βουλευτή Ηρακλείου, Σπύρο Δανέλλη, ο κ. Αυγενάκης φώναζε "μη με διακόπτετε, θα αποχωρήσω", όταν μάλιστα ουδείς τον διέκοπτε, αφήνοντάς τον να εκτίθεται από τους έξαλλους μονόλογούς του. Αυτό οδήγησε αρκετές φορές τους δημοσιογράφους να τον εγκαλέσουν για το ύφος και τον εκνευρισμό του.
Έφτασε και σε άλλα σημεία, με λόγο και έκφραση, να απαξιώνει δηλαδή τους συνομιλητές του και μόνο επειδή τολμούσαν να τον... κοιτάζουν!
Η εξαλλοσύνη και την οποία πάντως εμφανίζεται δημόσια κάθε άλλο παρά δείχνει τον εκπρόσωπο ενός κόμματος που - κατά τις επικαλούμενες δημοσκοπήσεις της ΝΔ- που είναι "σίγουρο" ότι κερδίζει τις εκλογές!
Με ένα απαράδεκτο ύφος ο γραμματέας της Ν.Δ. επέβαλλε υψηλούς τόνους στη συζήτηση για το Μακεδονικό το πρωί στο Open κατηγορώντας τους δημοσιογράφους ότι δεν τον... προστατεύουν (όταν ουδείς τον... απειλούσε ή τον διέκοπτε) και απειλώντας τους, ότι θα αποχωρήσει!
Αφορμή στάθηκε όταν αφού κατηγόρησε τον κ. Βούτση για «κοινοβουλευτική εκτροπή» και του επέρριψε την «ευθύνη για την κατάντια του ελληνικού κοινοβουλίου» έγινε έξαλλος όταν ο κ. Μπαλαούρας αντέδρασε σε αυτές τις βαρύτατες κατηγορίες.
«Άρκετα πια, αρκετά» φώναζε έξαλλος χωρίς κανείς ούτε να τον προσβάλλει, ούτε να τον διακόπτει δίνοντας μαθήματα αντιδημοκρατικότητας και προσβολής των συναδέλφων και του θεσμού του Προέδρου της Βουλής.
Ο κ. Αυγενάκης συνέχισε να μιλά ακατάπαυστα επί 5λέπτου για να αφήσει άλλη μια φορά ανοικτό, το θέμα της κατάθεσης πρότασης μομφής, από τη Ν.Δ.
Τέλος αποκάλυψε το νέο «εύρημα» της Ν.Δ. όταν κατηγόρησε τους συνομιλητές του κ. Μπαλαούρα και Δανέλλη ότι δεν γνωρίζουν το περιεχόμενο του Συντάγματος των Σκοπίων(!). Η Ν.Δ. ζητά δήθεν το πλήρες κείμενο, τη στιγμή που όλα είναι δημόσια και γνωστά σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου