Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

«Η Μακεδονία είναι Ελληνική, αλήτες προδότες πολιτικοί»





«Η Μακεδονία είναι Ελληνική, αλήτες προδότες πολιτικοί», φώναζαν μεταξύ άλλων εχθές μαθητές λυκείων των Σερρών που πραγματοποίησαν πορεία για την Μακεδονία. Παράλληλα, ανάμεσα στα συνθήματα μαθητών των σχολείων της Πτολεμαΐδας που πραγματοποιούσαν και αυτοί μαθητικό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, ήταν τα: «Η σημαία που αγαπώ, έχει ένα λευκό σταυρό και θα την υπηρετώ μέχρι να με βρούν νεκρό» «Κάτω τα χέρια από τη Μακεδονία» «Η Ελλάδα είναι μία στον κόσμο άλλη καμία».

➤ Την ίδια στιγμή, βουλευτές της Χρυσής Αυγής και της ΝΔ με προχθεσινές τους ομιλίες στη βουλή και σε άσχετο μάλιστα νομοσχέδιο (ασφαλιστικές εισφορές) δήλωναν: 

Χατζησάββας (Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής): «Μέσα σε όλα αυτά έρχεται η ελληνική μαθητική νεολαία να μας δώσει δύναμη. Παρ’ όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κάθε μαθητής στο σπίτι του, τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν οι γονείς του, κάνουν καταλήψεις και πορείες ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας. Όλοι στηρίζουν τους μαθητές σε αυτήν την κίνησή τους. Λίγοι περιθωριακοί μόνο αντιδρούν, κάτι αριστερά ιδεολογικά απολιθώματα του ΣΥΡΙΖΑ, εναντίον των καταλήψεων, εναντίον των διαδηλώσεων των μαθητών. Δεν μπορούν να καταλάβουν -και αυτός είναι ο μεγάλος φόβος- πώς από ένα απόλυτα ελεγχόμενο από ιδεολόγους και ινστρούχτορες της Αριστεράς περιβάλλον βγαίνουν μαθητές που γίνονται ένα πατριωτικό ποτάμι και φωνάζουν ότι η Μακεδονία είναι ελληνική».

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΡΕΓΟΣ: «Πάνω από τα νούμερα όμως και τα οικονομικά στοιχεία υπάρχουν τα εθνικά θέματα. Σε όλα σχεδόν τα σχολεία της Μακεδονίας, οι μαθητές ξεσηκώνονται και φωνάζουν μαζί με τον ελληνικό λαό «όχι στην προδοσία». Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, στους γονείς, σε όλους τους Έλληνες που αντιστέκονται. Είναι, είμαστε και θα είμαστε η ελπίδα του Έθνους. Ευχαριστώ».

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΪΒΑΤΙΔΗΣ: «Το μνημόνιο αυτό συνεργασίας με τους ανθέλληνες έχει να κάνει με την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας, με την πληθυσμιακή αλλοίωση της πατρίδας μας και με την καταπολέμηση -αν είναι δυνατόν, σε ποιο επίπεδο έχει φτάσει η πολιτική ζωή στη χώρα!- των ελληνορθόδοξων αξιών. (…) Ο Πρωθυπουργός σταθερά ακολουθεί λενινιστικές τακτικές, ένα βήμα εμπρός, δύο βήματα πίσω. Από το 1904, το σύγγραμμα του Λένιν που αφορούσε τα προβλήματα στο κόμμα, όπου τότε το αντίπαλο δέος ήταν ο Μαρτόφ. Αυτό ακριβώς κάνει ο Πρωθυπουργός. 

Να θυμίσω τα σχετικά τα οποία αφορούν στο διαζύγιο με τη ΛΑΕ. Και αυτά εφαρμόζονται ως πολιτική, με αυτές τις εμβαλωματικές λύσεις, τις πρόχειρες, με προσωρινό αποτέλεσμα, όπως είναι το σημερινό σχέδιο νόμου».

ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ: «Όλα δείχνουν ότι αυτά χρησιμοποιούνται, διότι υπάρχει συναλλαγή κάτω από το τραπέζι. Οι δανειστές πήραν το Υπερταμείο και τη Μακεδονία και μας άφησαν, προφανώς, στη μοίρα μας μετά πολλών επαίνων».

➤ Τίποτα δεν είναι τυχαίο όμως. 'Οπως αναφέρει στον τοίχο του ο Dimitris Tsirkas (…) μετά τη δυναμική επαναφορά του Μακεδονικού, με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών, η Χρυσή Αυγή δοκιμάζει και πάλι να σηκώσει κεφάλι με σημαντική, δυστυχώς, επιτυχία.

Για ακόμη μία φορά, η εθνικιστική προπαγάνδα ΜΜΕ και κομμάτων, τα οργανωμένα συλλαλητήρια από τμήματα του κράτους, του παρακράτους και της Εκκλησίας διαμορφώνουν ένα τοξικό κλίμα που φουσκώνει με αέρα τα πανιά των ναζί. Οι χρυσαυγίτες ξεπλένονται συστηματικά από τα εγκλήματά τους και πλασάρονται ως οι πιο αδιάλλακτοι υπερασπιστές των εθνικών μας «δικαίων». Αυτοί που «αγαπούν την πατρίδα», έστω και κάπως «εριστικά», απέναντι στους άλλους που την ξεπουλούν.

Καμία έκπληξη λοιπόν, δεν προκαλεί που η ναζιστική οργάνωση ανεβάζει τους τόνους, πυκνώνει την παρουσία της στον δημόσιο χώρο και τα Τάγματα Εφόδου επανεμφανίζονται. 

Μια νέα γενιά φασιστών και τραμπούκων εκκολάπτεται μπροστά στα μάτια μας με την ευγενική χορηγία του κράτους, των ΜΜΕ, σύσσωμης της Δεξιάς και δυστυχώς ενός μέρους της Αριστεράς που με πρόσχημα τον αντιιμπεριαλισμό κλείνει το μάτι σε όλο το εθνικιστικό κατακάθι που απλώνεται στην κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου