Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

“Πατριώτες ΝΑΙ , χρήσιμοι ηλίθιοι ΟΧΙ”










 Κείμενο από τον ΚΡΙΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟΠΟΥΛΟ

Ο «ξένος παράγοντας» αυτό τον καιρό έχει κινητοποιηθεί για την «επίλυση» του Κυπριακού αλλά ΚΑΙ των ελληνοτουρκικών «διαφορών» στο Αιγαίο, ενόψει της ανακάλυψης τεράστιων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων- μόνο στην Κυπριακή ΑΟΖ φαίνεται ότι μιλάμε για διπλάσια ποσότητα από τα κοιτάσματα της Αιγύπτου.

Η πρόσφατη παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για «σαφή χρονοδιαγράμματα επίλυσης του Κυπριακού» δεν αφήνει την παραμικρή αμφιβολία ότι μέσα στους επόμενους μήνες ο Ελληνισμός θα πιεστεί για μια «λύση» που δεν θα βασίζεται στο Διεθνές Δίκαιο, δεν θα αντιμετωπίζει το Κυπριακό ως ζήτημα εισβολής και παράνομης κατοχής, αλλά θα επικεντρώνεται στην «δίκαιη μοιρασιά», ενδεχομένως με διατήρηση «επεμβατικών δικαιωμάτων» και την παραμονή των εποίκων.
Την ίδια ώρα, οι Τούρκοι με μπαράζ δηλώσεων και κινήσεων στο Αιγαίο κάνουν σαφές ότι θα διεκδικήσουν με κάθε μέσο αυτά που θεωρούν ότι «δικαιούνται».
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, έχουμε κάποια «περίεργα» γεγονότα που συμβαίνουν εδώ.
Έχουμε την υπόθεση Κατσίφα, που «ξαφνικά» και ενώ οι ελληνοαλβανικές σχέσεις βρίσκονταν στην καλύτερη φάση εδώ και δεκαετίες, αναζοπυρώνει το Βορειοηπειρωτικό και μάλιστα με όρους αλυτρωτισμού που στην καλύτερη των περιπτώσεων είναι ανεπίκαιρος.
Και θα έχουμε σε λίγες ημέρες ( άγνωστο για πόσο χρονικό διάστημα και με ποιά έκβαση) έναν «ξεσηκωμό των μαθητών για την Μακεδονία», εμφανώς καθοδηγούμενο και υποκινούμενο από την ακροδεξιά, με όρους γηπεδικού χουλιγκανισμού.

Πίσω από το κλίμα διχασμού σε «πατριώτες» και «προδότες» βρίσκονται οι μικροκομματικοί υπολογισμοί των κομμάτων της «σοβαρής» αντιπολίτευσης, που βάζουν μπροστά τους ναζί, τους γραφικούς πωλητές «αυθεντικών επιστολών του Χριστού»,τους ψυχοπαθείς «αριστερούς» του πολιτικού περιθωρίου,τους απαραίτητους μηΝτροπολίτες και κάποιους γνωστούς…«επαγγελματίες».
Αλλά οι πραγματικοί υποβολείς του εθνικού διχασμού, είναι αυτοί που έχουν να κερδίσουν, εις βάρος της Ελλάδας και του Ελληνισμού, από την νέα γεωπολιτική –ενεργειακή «τακτοποίηση» στην Μεσόγειο και στα Βαλκάνια.
Οι αληθινοί πατριώτες δεν μπορούμε και δεν πρέπει να γίνουμε οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» των ξένων και πολύ περισσότερο των Tούρκων.
Τόσο απλό είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου