Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Ο Πολάκης, η μύγα και οι βασικές αρχές της ΝΔ Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται. Εκτός αν την έχει η ΝΔ, που όχι μόνο μυγιάζεται, αλλά παρακαλείται επίσης να την επιστρέψει στο νόμιμο κάτοχό της.





 
 



«Θα κερδίσουμε αν βάλουμε κάποιους φυλακήΠρέπει να επιταχύνει η Δικαιοσύνη. Υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών»

Η παραπάνω δήλωση του Παύλου Πολάκη, ξεσήκωσε κύμματα διαμαρτυρίας από ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και τα μιντιακά "παπαδάκια" τους.

Αυτά τα λευκά περιστέρια της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου, που εκτός από την... άριστη και υποδειγματική διακυβέρνηση της χώρας επί τέσσερις συναπτές δεκαετίες,

Αυτοί που έχουν βασίσει την επικοινωνιακή τους στρατηγική, σχεδόν αποκλειστικά πάνω στην ανομία, τον Ρουβίκωνα και τα Εξάρχεια, στο ότι δηλαδή η κυβέρνηση δεν τους βάζει φυλακή που πετάνε φυλλάδια και μπογιές... εξανίστανται που ο υπουργός Υγείας δήλωσε ότι πρέπει να μπουν κάποιοι στη φυλακή. Ξεκαθαρίζοντας μάλιστα την επιτάχυνση των διαδικασιών απονομής δικαιοσύνης. Κάτι που είναι -και πρέπει να είναι- ευθύνη της κάθε κυβέρνησης.

Μόνο ο Άδωνις Γεωργιάδης, έχει απειλήσει πλείστες φορές ότι θα βάλει το μισό ΣΥΡΙΖΑ -μεταξύ αυτών και τον Πολάκη- στη φυλακή. Προσωπικά, ο ίδιος, όπως διατείνεται.

 Μάλιστα, ο πωλητής νανοβιονικών γιλέκων - απάτη και αντιπρόεδρος της ΝΔ, έχει κατηγορήσει δημοσίως τον Αλέξη Τσίπρα, πως έχει ενορχηστρώσει, ως master-mind, το σκάνδαλο του αιώνα, αυτό της Novartis. «Όλο το έχει οργανώσει ο Τσίπρας. Ο Τσίπρας ο ίδιος. Αυτός το έχει οργανώσει όλο. Αν δεν τους κλείσω φυλακή, δε θα ησυχάσω», λέει χαρακτηριστικά, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.
Ούτε απατεώνες πολιτικούς, ούτε δημοσίους λείτουργούς που άφησαν τρύπες εκατομμυρίων στο ΚΕΕΛΠΝΟ, ούτε διακινητές ναρκωτικών, ούτε μιζαδόρους, ούτε μεγαλο-επιχειρηματίες που φοροαποφεύγουν, ανέφερε ο Πολάκης.
Και -ω, τι σύμπτωση!- οι πρώτοι που έσπευσαν να κάνουν μοχαμπέτι και σαματά, ήταν οι γνωστοί-άγνωστοι "μπαχαλάκηδες" της πολιτικής διαπλοκής.
Οι πρώην άσπονδοι εχθροί, που έχουν "τακιμιάσει" μπροστά στον κοινό εχθρό. Τα χρεοκοπημένα συνεταιράκια του φαύλου παρελθόντος που θέλουν να ξαναγυρίσουν στη θέση που τους ανήκει δικαιωματικά. Όπως λέει πολύ πετυχημένα, ο Θεόφιλος Σιχλετίδης, στη ραδιοφωνική του εκπομπή στο Κόκκινο: "οι νόμιμοι ιδιοκτήτες της χώρας".
Μοιράζονται άλλωστε τόσα πολλά. Μαύρα ταμεία, περίπου μισό δισ. σε χρέημίζες σε εξοπλιστικά, "πάρτι" στην Υγεία με Novartis, ΚΕΕΛΠΝΟΝτυνάν και ότι τραβάει ο λογισμός σας. Παραδικαστικά, θαλασσοδάνεια, Ολυμπιακοί αγώνες, πόθεν έσχες, Κήρυκες Χανίων, Panama Papers, Paradise Papers, οφσόρ που χρηματοδοτούν συγχρόνως Κομιστές και Μαρέβες ... και η λίστα δεν έχει τέλος.
Μυγιάζονται με τις "χοντράδες" του Πολάκη περί φυλακής, αυτοί που είχαν φτάσει στο σημείο να επικαλούνται πως έβαλαν φυλακή τη Χρυσή Αυγή. Ενώ ήδη είχαμε θρηνήσει δύο νεκρούς -τον έναν μπροστά στα μάτια της αστυνομίας- και την ίδια ώρα που στενός συνεργάτης του τότε πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά (και γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου) αποδείχθηκε ότι συνομιλούσε υπογείως με τη νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τις δηλώσεις Πολάκη, ανάρτησε στο Twitter -και μάλιστα στα αγγλικά- μία ανάρτηση που έγραφε: «Ο αγαπημένος υπουργός του κυρίου Τσίπρα είπε ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κερδίσει τις εκλογές μόνο αν η κυβέρνηση βάλει φυλακή κάποιους από τους πολιτικούς της αντιπάλους. Η ΝΔ δε θα πτοηθεί. Οι επόμενες εκλογές δε θα είναι μόνο για την οικονομία. Αλλά επίσης για το να μείνουμε πιστοί στις βασικές μας αρχές (core values)».

1 σχόλιο:

  1. κάθαρση στην πουτάνα δικαιοσύνη με τα χιλιαδες φασισταρια που εχουν εδραιωθει με την νδ και το πασοκ
    και
    οριο στις αναβολες που μπορεί να παρει κάποια δικη
    Ο ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ-ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ-ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΑΚΚΗ ΤΟΥ ΜΟΙΡΑ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ...
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ??????
    ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ?????
    ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΘΕΣ ΣΥΚΑ......
    Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΕΛΕΙ??? ΜΠΑ
    Η ΣΤΡΑΒΟΧΥΛΩ????ΜΠΑ
    Ο ΧΟΝΤΡΟΚΟΥΣΤΟΥΜΠΑΣ????ΜΠΑ
    ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή