Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Το αληθινό πρόγραμμα της Ν.Δ.




O κ. Μαρινάκης έχει κάθε δικαίωμα να θεωρεί ότι η σοβαρότατη ποινική δίωξη την οποία αντιμετωπίζει είναι πολιτικού χαρακτήρα. Είναι δικαίωμά του. Είναι επίσης δικαίωμά του να καταγγέλλει από την πίστα νυχτερινών κέντρων την “κόκκινη χούντα” που θα μας κάνει Βενεζουέλα.
Αυτή τη δήλωση την αναπαρήγαγαν στα κοινωνικά δίκτυα συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. 
Είναι λοιπόν προφανές ότι και στη Νέα Δημοκρατία θεωρούν πως η δίωξη του κ. Μαρινάκη είναι πολιτική. Και προφανώς δεν είναι θέμα της Δικαιοσύνης να αποφασίσει αν ο επιχειρηματίας είναι ένοχος ή αθώος, αλλά θέμα που η Ν.Δ. θα το λύσει πολιτικά μόλις έρθει στα πράγματα.
Η Νέα Δημοκρατία λοιπόν παραδέχεται ανοιχτά ότι βασικός στόχος της, αν καταφέρει να κυβερνήσει, είναι να ξελασπώσει διάφορους πολιτικούς της φίλους. 
Ας θυμηθούμε ότι ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε εκλογές με το καλημέρα, με στόχο να μπλοκάρει τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. 
Πάλι επιχειρηματίες προσπαθούσε να ξελασπώσει - αν και, εν προκειμένω, μόνο οικονομικά.
 Στην ίδια κατηγορία είναι και όλοι αυτοί που ανακαλύπτονται κάθε τόσο να διαχειρίζονται τεράστια χρηματικά ποσά αδιευκρίνιστης προέλευσης, σε φορολογικούς παραδείσους. 
Προφανώς και αυτοί θα βρουν επιτέλους την ησυχία τους.
 Και πρωτίστως η σύζυγος του κ. Μητσοτάκη, που σε αυτό κάνει πρωταθλητισμό.
Το να ξελασπώσουν διάφοροι από διάφορα λοιπόν είναι ο ένας βασικός πυλώνας του προγράμματος της Ν.Δ. Ο άλλος πυλώνας είναι λίγο πιο γνωστός. Είναι η ελαστική απασχόληση, η ιδιωτική κοινωνική ασφάλιση, η δραστική μείωση των κοινωνικών δαπανών.
Αυτό είναι επί της ουσίας το πραγματικό πρόγραμμα της Ν.Δ. 
Τα υπόλοιπα είναι για τα μάτια του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου