Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Πού οφείλονται τα ψεύδη της Ντ. Μπακογιάννη περί συνεργασίας Κοτζιά με τη Στάζι; Το αίτημα του υπουργείου Εξωτερικών να αποχαρακτηριστούν τα έγγραφα για τις παλαιότερες διαπραγματεύσεις Ελλάδας - ΠΓΔΜ έχει εγκριθεί, σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε ο «105,5 Στο Κόκκινο».




 


 Με ένα πρωτοφανές κρεσέντο ψευδών επιχείρησε η Ντόρα Μπακογιάννη να αποκρούσει τις πιθανές σοβαρές ευθύνες της ίδιας και των παλαιότερων κυβερνήσεων σχετικά με τις διαπραγματεύσεις παλαιότερων κυβερνήσεων για το Μακεδονικό.


«Παρακολουθώ τον Υπουργό των Εξωτερικών να περιφέρεται στα κανάλια και να απειλεί με δημοσιοποίηση απόρρητων εγγράφων» είπε η βουλευτής της ΝΔ, συμπληρώνοντας: 



«Είναι γνωστή άλλωστε, τουλάχιστον στην γενιά τη δικιά μας, η λογική της Στάζι. 
Ο κ. Κοτζιάς έχει εμπειρία από τη συνεργασία του με το αλήστου μνήμης καθεστώς Χόνεκερ»



Η Ντόρα Μπακογιάννη αναπαρήγαγε την ψευδολογία του περιοδικού Athens Review of Books, για την οποία μάλιστα ο επικεφαλής του καταδικάστηκε αμετάκλητα. Υπενθυμίζεται ότι σε άρθρο του περιοδικού ο Νίκος Κοτζιάς χαρακτηριζόταν «σταλινικός γκαουλάιτερ», ενώ του αποδιδόταν ψευδώς πως είχε σπουδάσει στην Ανατολική Γερμανία και πως «συνεργάστηκε με κάποιον αμείλικτο κομμουνιστή Γερμανό "φιλόσοφο", συνεργάτη της Μυστικής Αστυνομίας "Στάζι"».



Τι οδήγησε όμως την Ντόρα Μπακογιάννη στο να αναπαράγει αυτές τις αθλιότητες εναντίον του σημερινού Υπουργού Εξωτερικών;



Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες που συνέλεξε ο «105,5 Στο Κόκκινο», το αίτημα του Νίκου Κοτζιά για αποχαρακτηρισμό των απόρρητων εγγράφων, που περιλαμβάνουν λεπτομέρειες για τις διαπραγματεύσεις Ελλάδας και ΠΓΔΜ επί κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, έχει εγκριθεί, ανοίγοντας το δρόμο για την δημοσιοποίηση της αλήθειας και της τακτικής των κυβερνήσεων εκείνων και προκαλώντας πανικό στους πολιτικούς ιθύνοντες εκείνων των διαπραγματεύσεων.



Υπενθυμίζεται επίσης πως ο νυν Υπουργός Εξωτερικών είχε γνωστοποιήσει σε συνέντευξή του, πως σημαντικά αρχεία με πρακτικά των διαπραγματεύσεων είχαν εξαφανιστεί από το Υπουργείο Εξωτερικών...


3 σχόλια:

  1. αυτή την στιγμη στν βουλή ομιλει ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ βολευτης της νδ
    απλά καραγκιόζης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το μυτσοτακαιεικο ειναι η βγέλλα του ελληνικου λαού
    που να το καταλαβουμε εμεις οι καφροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΝ ΞΑΝΑΦΑΓΕ ΣΗΜΕΡ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΗΣ ΝΤΠΡΑΣ ΤΟ ΖΑΒΟ Ο ΚΟΥΛΗΣ
    ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ
    ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΚΑ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ
    ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ
    ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ
    ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΝΔ
    ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΜΑΥΡΟ
    ΕΤΑ ΜΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή