Κυριακή, 6 Μαΐου 2018

Η σέχτα των καναλιών ποντάρει ξανά στο μαύρο μέτωπο-Μπρέγιαννη Κατερίνα

 

http://www.avgi.gr/article/10811/8879659/e-sechta-ton-kanalion-pontarei-xana-sto-mauro-metopo

Αργά το σαββατόβραδο ήταν, όταν το τηλέφωνο χτύπησε ξαφνικά. Όχι, δεν ήταν κάποιος νονός της νύχτας αυτός που ζητούσε ονόματα, αλλά μεγαλοεκδότης, καναλάρχης, εφοπλιστής, ιδιοκτήτης ομάδας. Ένας άνθρωπος σαν όλους μας, που βάλλεται «άδικα».
Σε μερίδα των ΜΜΕ παρουσιάστηκε ως άλλη μια «κόντρα» της κυβέρνησης με τον επιχειρηματικό κόσμο και κατάφωρη «παρέμβαση» στη Δικαιοσύνη. 
Οι πολιτικοί φίλοι έσπευσαν να υπερασπιστούν τον επιχειρηματία της καρδιάς τους καταγγέλλοντας το «καθεστώς», τις «αντιδημοκρατικές μεθόδους» και το πλήγμα στη δημοκρατία.
Γ. Γεωργαντάς: «Μπορεί κάποιος να έδωσε το θάρρος να παίρνει τηλέφωνο ο κ. Μαρινάκης τέτοια ώρα» και πολύ λογικά να το καταγγέλλει αμέσως μετά...

Κ. Σκανδαλίδης: «Χτυπάνε καθημερινά ανθρώπους που δεν μπορούν να αντισταθούν», «ο κ. Μαρινάκης δέχεται επίθεση», «η κυβέρνηση θίγει τους θεσμούς, δεν σέβεται το σύνταγμα, την ελευθεροτυπία, τη Δικαιοσύνη».
«Εθνική ανευθυνότητα» χαρακτήρισε ο Γ. Ραγκούσης το αίτημα για εκλογές που διατυπώνει η Ν.Δ. και πριν τελειώσει η εβδομάδα η κ. Γεννηματά έσυρε το ΚΙΝ.ΑΛΛ. να ταυτιστεί μαζί της... «Εκλογές τώρα», λίγο πριν λήξει το Μνημόνιο.
«Είστε άσχετος» είπε ο Γ. Βρούτσης, γνωστός για την ευγένειά του από τότε που έκοβε τις συντάξεις στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αμέσως μετά έδωσε εντολή στον κ. Αμυρά να σωπάσει. Αυτός συνεμορφώθη πάραυτα.
Off shore θαμμένες και στα κατωσέντονα φαίνεται να έχει η ηγετική ομάδα της Ν.Δ. και κάθε εβδομάδα αποκαλύπτεται κι από μία... Γιατί όχι και ο αντιπρόεδρος; «Αυτό δεν είναι κόμμα, αλλά τα Panama Papers” μονολόγησε ο Στ. Κούλογλου.
Σύμφωνα με τον κ. Τσιάρα, «είκοσι περικοπές μισθών και συντάξεων» έκανε αυτή η κυβέρνηση. Δέκα χρόνια τουλάχιστον κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ούτε Βενεζουέλα, ούτε Κούβα. Ένας ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ (Χ. Καφαντάρη) και οκτώ οι άλλοι η ελεύθερη, αντικειμενική ενημέρωση στα καλύτερά της στο Action 24.
Οι αριθμοί δεν έχουν καμία σημασία για τη Ν.Δ. πια είπε στη διορθωτική της ανακοίνωση για τα fake news η Μ. Σπυράκη. Να τους καταργήσουμε μήπως; Γιατί και ούτε τα νούμερα της οικονομίας, ούτε της ανεργίας, ούτε της εγκληματικότητας σας αρέσουν, ούτε και των διμοιριών. Το 17 είναι μια χαρά νούμερο... Έστελνε φωτογραφίες ο Υποφάντης από το πρωί στη Μ. Σπυράκη. Πού να φανταστεί ότι ήταν η ίδια κλούβα...
Τον πόνεσε τον Άρη η "Αυγή και της έδωσε «μια και έφυγε» από το γραφείο του... Πήγε στον ΣΚΑΪ χολιασμένος για την υποδοχή του Αλ. Τσίπρα σε Λήμνο και Μυτιλήνη να ευχηθεί το τέλος των περιφερειακών συνεδρίων και όλων αυτών των ανεπίτρεπτων εκρήξεων αγάπης.
Πρότεινε μάλιστα να καταργηθούν οι βαθμοί εισαγωγής στις σχολές της αστυνομίας. Τι να τους κάνουν τους βαθμούς στις «μάχιμες ομάδες»; Αμόρφωτους και ντούκια χρειάζονται.
Απορίες κανείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου