Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Το μόνο παιχνίδι που ξέρει το Antinews, είναι να υπηρετεί τους αναγνώστες του!




Προφανώς οι συνωμοσιολόγοι που εξυφαίνουν διάφορα σενάρια για να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους, εμπλέκοντας και το Antinews, δεν μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν το κομμάτι «Πανστρατιά για τη σωτηρία της πατρίδας!», όπου περιγράφουμε λεπτομερώς γιατί διαφοροποιούμαστε από τον Αντώνη Σαμαρά και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Οφείλουμε λοιπόν να αποσαφηνίσουμε τα αυτονόητα, για να ξεδιαλύνουμε τις όποιες σκιές.
Κατ’ αρχάς επαναλαμβάνουμε για μια ακόμα φορά ότι το Antinews ανήκει στους αναγνώστες του. Έτερον ουδέν.
Η στήριξη που παρείχαμε στον Σαμαρά αλλά και στον Μητσοτάκη, ήταν άδολη με μοναδικό γνώμονα τη σωτηρία της πατρίδας.
Δυστυχώς, όπως φάνηκε, αυταπατηθήκαμε. Νομίζαμε ότι μέσω της κριτικής μας στήριξης στον Σαμαρά θα μπορούσαμε να τον πείσουμε να ακολουθήσει μία επαναστατική κι όχι συστημική πορεία ώστε να καταστεί η Ελλάδα ισχυρή. Ανάλογη στάση κρατήσαμε και με τον Μητσοτάκη, αλλά η επιλογή του να ακολουθήσει αντίστοιχη διαδρομή μας ανάγκασε να διαχωρίσουμε τη θέση μας.
Άλλωστε, το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού...
Προσέξτε, σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνουμε τους δύο πολιτικούς. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι τους χωρίζει άβυσσος. Κι αν γίνει ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός είναι δεδομένο ότι θα υπολείπεται του Σαμαρά, καθώς απέδειξε ότι δύσκολα θα μπορέσει κανείς να διαχειριστεί τα μνημόνια όπως αυτός. Διαχείριση, για την οποία δικαιώθηκε όπως έχουμε γράψει πολλάκις.
Αυτό που λέμε είναι ότι αμφότεροι δεν τόλμησαν να καβαλήσουν το κύμα της ανανέωσης που ζητά απεγνωσμένα ο λαός, λόγω της αδυναμίας τους να απαγκιστρωθούν από τις παλαιοκομματικές νοοτροπίες της μεταπολίτευσης.
Αυτός ήταν ο λόγος που έχασε ο Σαμαράς από τον Τσίπρα. Αυτός είναι ο λόγος που ο Μητσοτάκης θα αποτύχει αν καταφέρει να κάτσει στην καρέκλα του Μαξίμου. Αυτός είναι ο λόγος που η Ελλάδα θα παραμείνει για πολλές δεκαετίες έρμαιο των αποικιοκρατών - δανειστών. Κι αυτός είναι ο λόγος που μας αναγκάζει να πορευθούμε μόνοι μας.
Στην προσπάθειά μας αυτή, προσκαλέσαμε όλους τους απογοητευμένους αναγνώστες να ξαναενώσουν τις δυνάμεις τους με το Antinews με στόχο να δώσουμε και πάλι μαζί τη μάχη για τη σωτηρία της πατρίδας.
Οι συνωμοσιολόγοι βέβαια, ερμήνευσαν την «πανστρατιά» ως στήριξη σε κάποιο από τα υπάρχοντα δεξιά κόμματα ή τη δημιουργία ενός νέου, με σκοπό να μην πετύχει την πολυπόθητη αυτοδυναμία ο Μητσοτάκης.
Μέχρι ότι έχουμε κάνει συμφωνία με τον Τσίπρα για να τσακίσουμε τον Κυριάκο, γράφτηκε.
Φυσικά όλα αυτά προκαλούν μόνο γέλιο. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζουν οι επικριτές μας, ο Κυριάκος διακρίνεται για τις επιδόσεις του στην αυτοκαταστροφή, δεν χρειάζεται η συνδρομή του Antinews.
Aς χαράξει πρώτα μια χειροπιαστή πολιτική που θα απεγκλωβίσει την Ελλάδα από την καταστροφική λιτότητα, ας πάρει σαφείς θέσεις χωρίς κυβιστήσεις για τα εθνικά και τα μείζονα πολιτικά ζητήματα όπως η συνταγματική αναθεώρηση, ας μας πει τι θα κάνει συγκεκριμένα με τους λαθρομετανάστες που φοβάται μέχρι και τη λέξη να πει, ας καταδικάσει τα φαινόμενα διαπλοκής που έχουν μπει στην αυλή του σπιτιού του, και μετά ας μιλήσουμε για τον ρόλο του Antinews.
Γράφτηκε επίσης, ότι είμαστε... λαγοί του Σαμαρά, γιατί λέει τσακώθηκε με τον Μητσοτάκη. Δηλαδή, ο πρώην πρωθυπουργός επιτίθεται μέσω του Antinews για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του προς την ηγεσία της ΝΔ.
Τι να πούμε. Φαίνεται ότι πάλι ανακάλυψαν την πυρίτιδα οι... αριστεροδεξιοί σεναριογράφοι.
Πραγματικά δεν γνωρίζουμε τι κλίμα επικρατεί στις σχέσεις των δύο ανδρών. Ωστόσο, εάν ισχύουν οι φήμες περί τσακωμού, ήταν κάτι το αναμενόμενο. Διότι δεν γίνεται να συμμαχείς με τον ορκισμένο εχθρό σου και να περιμένεις ότι δεν θα υποστείς τις συνέπειες.
Όπως δεν γίνεται να επιχειρείς να συμβάλλεις στις προσπάθειες να απαλλαγεί ο τόπος από τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε, μέσω συνεργασιών με πρόσωπα που ευθύνονται για το σημερινό τέλμα. Ιδίως όταν ξέρεις από πρώτο χέρι τα επακόλουθα των συνεργασιών με αυτά τα πρόσωπα.
Σε κάθε περίπτωση ελπίζουμε ότι οι επιθέσεις στους δύο πολιτικούς είναι κακόβουλες και τους ευχόμαστε να ολοκληρώσουν με επιτυχία τον αγώνα τους κατά του Τσίπρα και της παρέας του.
Όσο για εμάς; Προς λύπη των λασπολόγων μας, το μόνο παιχνίδι που ξέρουμε και θα συνεχίσουμε να παίζουμε είναι να υπηρετούμε τους αναγνώστες μας.
Ήδη πολλοί φίλοι από τα παλιά ανταποκρίνονται στην «πανστρατιά» του Antinews. Είμαστε σίγουροι ότι θα ακολουθήσουν κι άλλοι.
Κι όλοι μαζί, παλιοί, νυν και νέοι, θα παλέψουμε για τη σωτηρία της πατρίδας από τους δυνάστες μας μέχρις εσχάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου