Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

ANTINEWS:Η ΝΔ να κάνει σημαία τη διαπλοκή Τσίπρα – ΜΜΕ-λολ



















































































































 















 Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων, αν μάλιστα αφορούν την πολιτική όπου γίνεται πόλεμος, τότε πρέπει οι προτεραιότητες να γίνουν πιο ξεκάθαρες. Και αυτό το λέμε για τη Νέα Δημοκρατία η οποία δεν πρέπει να καταναλώνει το χρόνο της σε ανούσια ή «μικρά» θέματα και να αφήνει να περνούν κορυφαία σκάνδαλα τα οποία μπορεί να παίξουν σημαίνοντα ρόλο στο παιχνίδι της εξουσίας.
Για παράδειγμα δεν μπορεί να τρώει το χρόνο της στην υπόθεση του ΟΑΣΘ κι αν το ΣτΕ μπλόκαρε την εξυγίανσή της. Κι αυτό διότι από μόνο του το θέμα είναι επικίνδυνο. Εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Στέλιος Παππάς να θέλουν να καθαρίσουν το… βρόμικο μαγαζί και η ΝΔ με κάποιους δικαστές να μπλοκάρουν αυτή τη διαδικασία.
Επίσης, μια χαρά τα είπαμε και τα γράψαμε για τις διακοπές του Τσίπρα και τα καμένα, αλλά μέχρι πότε; Και μέχρι πότε θα ασχολούμαστε με τους ανιστόρητους σαλτιμπάγκους της αριστεράς που σκόπιμα στήνουν «αριστερά» θέματα προκειμένου να κλέψουν από ένα κομμάτι των ψηφοφόρων που ουδεμία σχέση έχει με τη ΝΔ;
Στο παρασκήνιο στήνονται άλλα θέματα πολύ πιο σοβαρά που εμπεριέχουν μεγάλες δόσεις διαπλοκής. Πολιτικής, οικονομικής, επιχειρηματικής και μιντιακής. Εκεί πρέπει να ρίξει το βάρος της η ΝΔ διότι στο Μαξίμου δεν είναι καθόλου βλάκες. Κάνουν παιχνίδια με σκοπό είτε να ανακόψουν την αυτοδυναμία της ΝΔ είτε να μείνουν στον πολιτικό στίβο για πολλά χρόνια.
Σας έχουμε ενημερώσει σε πρόσφατο άρθρογια το τρίγωνο της διαπλοκής Μπόμπολα – Μάρη – Σαββίδη που έχει φτιαχτεί. Στόχος η δημιουργία ενός συριζαίϊκου ομίλου με τηλεόραση, εφημερίδες, ραδιόφωνα, σάιτ και παρέμβαση υπέρ του Τσίπρα και της παρέας του. Αν αυτό δεν είναι διαπλοκή τι είναι; Κι αν αυτό δεν είναι μέγα σκάνδαλο τότε πιο είναι; Ο Μπόμπολας χρεοκόπησε τα μαγαζιά του, φέσωσε τις τράπεζες και ξαφνικά εμφανίστηκε ο Σαββίδης για να αγοράσει τις εφημερίδες τζάμπα και να τις επανεκδώσει με μάνατζερ τον κολλητό του Μπόμπολα και συνέταιρό του στο στοίχημα Μάρη.
Για σκεφτείτε το καλά. Ο Μπόμπολας που έχει δώσει γη και ύδωρ στον Τσίπρα, έκλεισε την επιχείρησή του, τα κερατιάτικα θα τα πληρώσει ο ελληνικός λαός και είναι ξανά στο παιχνίδι των μίντια. Κι όχι μόνο αυτών. Πώς π.χ. επιτρέπουν στον ίδιο και τη σύζυγό του να είναι στην κορυφή των εταιρειών στοιχημάτων, και μάλιστα με ιδιαίτερα αδιαφανείς όρους που ελέγχονται από εισαγγελείς και ταυτόχρονα να συνεχίζουν το εκδοτικό τους παιχνιδάκι;
Πώς επιτρέπουν στον Σαββίδη να στήνει τέτοιο μαγαζί, να αγοράζει κανάλι με παρέμβαση και Φλαμπουράρη, να έχει ενεργό ρόλο και στο Mega, και ταυτόχρονα να υπάρχουν ανοικτές υποθέσεις με… τσιγαράδικα;
Αυτό είναι το ένα κομμάτι του σκανδάλου διότι κανείς δεν μας έχει πει τι θα γίνει με τον ΔΟΛ που έγινε ΔΟΜ και πώς ο Ψυχάρης γλίτωσε μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια. Η γάτα Ιμαλαΐων απαλλαγμένη από το φέσι κάνει τις διακοπές της και πληρώνει ο ελληνικός λαός. Για να μην πούμε ότι σε λίγα χρόνια θα ξαναδούμε τον κυρ Σταύρο να αγοράζει τα Νέα και το Βήμα και να τραβάμε κι εμείς και οι τράπεζες τα μαλλιά της κεφαλής μας.
Έρχονται κι άλλες σκανδαλώδεις υποθέσεις. Για παράδειγμα, γνωστό τηλεοπτικό κανάλι χρωστά κάπου 100 εκατ. ευρώ κι ετοιμάζει μέγα κόλπο α λα Μπόμπολα ή Ψυχάρη. Κούρεμα δηλαδή δανείων, μπορεί και χρεοκοπία και ο λαός πάλι θα πληρώσει τα σπασμένα.
Άλλος εκδότης χρωστά καμιά 30αριά εκατομμύρια και είναι θέμα χρόνου να σκάσει και να πάει… κλαίγοντας στο Μαξίμου. Κι ακολουθούν κι άλλα.
Τι λέμε με όλα αυτά; Ότι στο χώρο των μέσων ενημέρωσης γίνεται χαμός και η κυβέρνηση επιχειρεί να εκμεταλλευτεί τις καταστάσεις. Επιδιώκει να κυριαρχήσει κι έτσι να κυριαρχήσει και στην κοινή γνώμη. Αλλά παίζει κι ένα παιχνίδι που έχει πολύ χρήμα. Το στοίχημα, ο τζόγος γενικότερα, είναι ένα πεδίο ιδιαίτερα προσοδοφόρο για όποιον το παίζει και σίγουρα κάποιοι στην κυβέρνηση έχουν τον… τρόπο τους.
Η υπόθεση βρομάει απ’ όλες τις πλευρές και η Νέα Δημοκρατία οφείλει να το θέσει ως βασική προτεραιότητα. Εκεί θα γίνει η μεγάλη σφαγή, εκεί θα γίνει το μεγάλο ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου