Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ: Σε ρόλο αντιπολίτευσης δικαστές και εισαγγελείςΑπάντηση στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων δίνει με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης αναλαμβάνουν «επισήμως το ρόλο της αντιπολίτευσης απέναντι στην κυβέρνηση». 

«Χωρίς ντροπή, ανέλαβε την υπεράσπιση της Ν.Δ. για τις καταγγελίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας για τον πρώην υπουργό κ. Αθανασίου και τους συνεργάτες του πρώην δικαστικούς, οι οποίοι φέρονται να αποφυλάκιζαν με μεθοδεύσεις από εμπόρους ναρκωτικών μέχρι καταχραστές δημοσίου χρήματος. Ο κ. Αθανασίου αισθάνεται τώρα προφανώς πιο άνετα, έχοντας την κάλυψη των πρώην συναδέλφων του στην προσπάθειά του να συγκαλύψει τις ευθύνες του για όσα πρωτοφανή του καταλογίζονται» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνει πως: 

«Τα ερωτήματα, όμως, παραμένουν: οι δικαστές και οι ενώσεις τους τι ρόλο θα παίξουν στη μεγάλη προσπάθεια για την ανασύνταξη της χώρας; 
Θα αποδίδουν δικαιοσύνη ή θα συνεχίσουν να λειτουργούν ως μακρύ χέρι της Νέας Δημοκρατίας και του διεφθαρμένου παλιού πολιτικού συστήματος; 
Ας ξέρουν όμως αυτό: 
εκτός από παραδικαστικά κυκλώματα, αντιδραστικούς και συνοδοιπόρους της Ν.Δ., το δικαστικό σώμα έχει και δικαστές που τιμούν το λειτούργημα και τους όρκους τους». 

«Όσο για τα μαθήματα περί δημοκρατίας, η Ένωση θα έπρεπε να είναι πιο φειδωλή όταν απευθύνεται στην Αριστερά που μάτωσε για να μπορούν σήμερα οι εν λόγω κύριοι και κύριες να βρίσκονται πάνω στις έδρες τους» καταλήγει η Κουμουνδούρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου