Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Κονσερβοκούτια και γκουλάγκ παντού βλέπει ο σύνδεσμος ιδιωτικών σχολείων













http://info-war.gr/konservokoutia-ke-gkoulagk-pantou-vlepi-o-syndesmos-idiotikon-scholion/

Με αφορμή την απάνθρωπη απαίτηση του Συνδέσμου Ιδιωτικών Σχολείων (ΣΙΣ) να μπορούν να μπλοκάρουν την φοίτηση σε μαθητές ΑμΕΑ, η οποία προκάλεσε σάλο αντιδράσεων, αποφασίσαμε να ρίξουμε μια ματιά σε παλαιότερες ανακοινώσεις του ΣΙΣ.

Δυσκολευόμαστε ακόμη να πιστέψουμε πόσες φορές υπάρχουν παράγωγα της λέξης «σοβιετικός» όπως και αναφορές στον Στάλιν και στα γκουλάγκ. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και η λέξη «ιδεοληψία», την οποία λατρεύουν οι φιλελεύθεροι – και ειδικά ο κ Στουρνάρας που τόσο είχε βοηθήσει τον ΣΙΣ με εκθέσεις του, όταν ήταν πρόεδρος του ΙΟΒΕ.
Στη συνέχεια παραθέτουμε ορισμένους από τους πιο απολαυστικούς τίτλους και μικρά αποσπάσματα των ανακοινώσεων.
Ένα ακόμη σχόλιο μόνο: Πολλά μπορείτε να πείτε για τη λειτουργία της Σοβιετικής Ένωσης. Πρόβλημα όμως με τους ΑμΕΑ είχε ο Χίτλερ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΙΣ
ΚΑΤΩ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ! ΣΟΒΙΕΤΙΣΜΟΣ, Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΚΡΑΤΙΣΜΟΥ (ΙΙ)24/2/2016
Ωστόσο, το μέλλον θα δείξει αν θα επανέλθει ως παράκεντρο εξουσίας ή αν η τελική σοβιετοποίηση ιδιωτικών σχολείων θα παραμείνει ευσεβής πόθος της. Ο δρόμος αυτός όμως προς το μέλλον που κάποιοι ονειρεύονται για την πατρίδα μας, είναι επικίνδυνα ολισθηρός.
ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΧΙΤΩΝΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ «ΔΙΑ ΒΟΗΣ» ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΑΡΧΩΝ […] ΚΑΘΕ ΚΑΙΡΟΣ ΚΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΤΟΥ. ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ «ΤΑΞΗ» ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ. 17/3/2016
Είναι γνωστός ο καταστατικός σκοπός της ΟΙΕΛΕ για κατάργηση της ιδιωτικής εκπαίδευσης…  Γι’ αυτό και καλλιεργεί κλίμα, προκειμένου να δικαιολογήσει με την πρώτη ευκαιρία μια ανάλογη «νύχτα των κρυστάλλων».
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Τα ψιμύθια δεν διορθώνουν τη σοβιετική λογική του άρθρου 28 του ν. 4415/2016 22/11/2016
Με βάση τα παραπάνω εκφράζουμε για ακόμη μια φορά τη θέση των ιδιωτικών σχολείων ότι, η όποια «διόρθωση» του σοβιετικής εμπνεύσεως και περιεχομένου νόμου αυτού είναι προσχηματική και άνευ ουσίας.

ΣΟΒΙΕΤΙΣΜΟΣ, Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΚΡΑΤΙΣΜΟΥ 14/1/2016
Σωστά! Το ιδιωτικό σχολείο, που τόλμησε το ίδιο να αξιολογήσει το εκπαιδευτικό προσωπικό του, παρανομεί προκλητικά. Πρέπει να τιμωρηθεί αυστηρά βάσει του άρθρου 121 του Συντάγματος, που προβλέπει την εξορία του ιδιοκτήτη σε κάποιο γκούλαγκ!


Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ της μνημονιακής εκπαιδευτικής πολιτικής, ο ΣΥΡΙΖΑ εξήγγειλε τον στραγγαλισμό της ιδιωτικής εκπαίδευσης σε περίπτωση εκλογικής νίκης του. 13/1/2015
Είναι ένα πρώτο βήμα προς την εφαρμογή του σοβιετικού κοινωνικού ιδεώδους που ονειρεύονται μερικοί!

Η «ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ» ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ κ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ 12/8/2013
Γι’ αυτό και όντως συγκλονίζει η προπετής και ανενδοίαστη εργαλειακή χρήση του Συντάγματος, προκειμένου να δικαιολογηθεί ως δημόσιο αγαθό η σοβιετικής έμπνευσης χειραγώγηση και ο έλεγχος της ιδιωτικής εκπαίδευσης από μια ιδιοτελή συντεχνία.

και φυσικά

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ 

Τέλος, σε όλη αυτήν την σοβιετικού τύπου νομοθέτηση δεν μπορούσε να λείψει και μια αμφίβολης σκοπιμότητας επίδειξη ανθρωπισμού. Στην παρ. 2 του ίδιου άρθρου 71 προβλέπεται ότι «στα ιδιωτικά σχολεία δύνανται να εγγράφονται και να φοιτούν μαθητές με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, με τους ίδιους όρους, προϋποθέσεις και προσαρμογές που ισχύουν για τα δημόσια σχολεία[…]» και ότι «απαγορεύεται η άρνηση εγγραφής μαθητών εξ αιτίας της αναπηρίας ή των ειδικών εκπαιδευτικών αναγκών τους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου