Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Ένα tweet του Κόρμπιν έλαβε τόση ... αγάπη που έγινε viral!Ο Τζέρεμι Κόρμπιν δεν κατάφερε να κερδίσει στις γενικές βρετανικές εκλογές της 8ης Ιουνίου. Ωστόσο, τα πήγε εξαιρετικά καλά, αν αναλογιστεί κανείς πως οι Εργατικοί τερμάτισαν δεύτεροι με ενίσχυση της κοινοβουλευτικής τους δύναμης, τη στιγμή που ο ίδιος δεν ήταν αρεστός στο εσωτερικό του κόμματος. Μάλιστα, έναν χρόνο πριν ο Τζέρεμι Κόρμπιν ήταν ο δεύτερος πιο αντιδημοφιλής ηγέτης κόμματος στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Τις τελευταίες ώρες, όμως, ο ηγέτης των Εργατικών λαμβάνει πολλή … αγάπη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή ένα tweet του από το 2011! Τέσσερα χρόνια πριν αναλάβει τα ηνία του Εργατικού Κόμματος, ο Τζέρεμι Κόρμπιν είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «999 άνθρωποι έχουν πατήσει like στη σελίδα μου. Μπορεί κάποιος να το φτάσει στους 1.000 προωθώντας το στους φίλους σας;».
Αυτό το «τιτίβισμα» του Κόρμπιν θεωρήθηκε από τους χρήστες των social media εξαιρετικά χαριτωμένο και έσπευσαν να το … επιβραβεύσουν με χιλιάδες retweets και απαντήσεις με υποστηρικτικό προς τον Κόρμπιν περιεχόμενο!
Μέσα σε λίγες μόνο ώρες ένα ξεχασμένο tweet του επικεφαλής των Εργατικών έχει γίνει viral, πράγμα που αποδεικνύει πόσο μεγάλη είναι η διαδρομή που έχει διανύσει ο Βρετανός πολιτικός από το 2011 μέχρι σήμερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου