Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Η τραγική στάση της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στους Έλληνες LGBTQI+ Ούτε ένας δεξιός πολιτικός δεν παραβρέθηκε χθες στο Gay Pride- Από τον ΣΤΑΘΗ ΤΣΑΓΚΑΡΟΥΣΙΑΝΟ











Από τον ΣΤΑΘΗ ΤΣΑΓΚΑΡΟΥΣΙΑΝΟ 

 Υπάρχει κάτι που περιέργως κανείς δεν ανέφερε:
 την εκκωφαντική απουσία της Νέας Δημοκρατίας από το Gay Pride

 Eίναι αυτό κάτι που έπρεπε να αποσιωπηθεί από τους κατά τα άλλα λαλίστατους επικριτές του ΣΥΡΙΖΑ;   
Ασφαλώς και όχι. 
Να μη ξεχνάμε ότι μπορεί να επικρίνουμε το ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν έκανε τις ρήξεις που ευαγγελίστηκε, ας μη ξεχνάμε όμως ότι η Νέα Δημοκρατία ούτε στον ύπνο της επιθύμησε ποτέ να διαπράξει ουδεμία ρήξη.   

Ούτε  με την αναχρονιστική, υποκριτική Ελληνική Εκκλησία  επιθύμησε ποτέ να κόψει τον ομφάλιο λώρο. 
Ούτε έκανε το παραμικρό στην υπόθεση των ατομικών δικαιωμάτων τα οποία έθαψε και αποσιώπησε, ακόμη κι όταν έγιναν νόμος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.   

Η Νέα Δημοκρατία δεν έκανε ποτέ το παραμικρό για τα δικαιώματα των μειονοτήτων, μετρώντας ψοφοδεώς τα ψηφουλάκια των γραϊδίων. 

Περιφρόνησε και αγνόησε του ομοφυλόφιλους, ακόμη κι όταν ο Ομπάμα άλλαζε τα παγκόσμια δεδομένα άρδην, ακόμη κι όταν έμεναν έκθετοι στο ρατσιστικό μίσος των παπάδων α λά Πειραιώς ή τον ξυλοδαρμό από χρυσαυγίτες.   

Θα περίμενε κανείς ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θά έδειχνε διαφορετική συμπεριφορά. 
Αλλά δεν έστειλε, συμβολικά, έστω έναν αντιπρόσωπο του υποτίθεται μοντέρνου κόμματός του στην παρέλαση της διαφορετικότητας. 

Είναι τεράστιο φάουλ, το οποίο οι Έλληνες ομοφυλόφιλοι πρέπει να λάβουν σοβαρά υπ΄όψιν όταν πάνε να ψηφίσουν.   
Ακόμη κι αν δεχτεί κανείς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε το Σύμφωνο Συμβίωσης καιροσκοπικά (κάτι για το οποίο δεν είμαι βέβαιος), είναι χίλιες φορές προτιμότερος σε αυτό το θέμα από μια Νέα Δημοκρατία που αγνοεί προκλητικά την εξέλιξη της κοινωνίας για να μη θίξει τα σκουληκιασμένα πρότυπα πάνω στα οποία βλάστησε το Δεξιόν Κράτος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου