Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως

































 Λίγο οι χαρές και τα πανηγύρια για τη θετική έκβαση της περιπέτειας που ζούσαν στον ΔΟΛ… λίγο (τρόπος του λέγειν) η ανάγκη να αντιπολιτεύονται τον Τσίπρα ακόμη και στα θετικά… οι επαναλήψεις και οι επικαλύψεις των θεμάτων στα ΝΕΑ ξέφυγαν από την προσοχή των αρχισυντακτών της εφημερίδας!
Αφού, τόσο «ο μικροπολιτικός» όσο και στο «Στίγμα» οι δημοσιογράφοι σχολιάζουν το ίδιο θέμα, δηλαδή τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο περιοδικό «Antivirus»!
Ο πρώτος περισσότερο «θεσμικός», περιορίστηκε σε απλή παράθεση φράσεων του πρωθυπουργού, εκθειάζοντας τους δημοσιογράφους (Βασίλη Θανόπουλο και Γιάννη Παπαγιαννόπουλο) που κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη συνέντευξη, αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα που το τόλμησε… 
Ενώ η δεύτερη, περισσότερο πιστή στη γραμμή της εφημερίδας να ασκεί αντιπολίτευση και να «αποκαλύπτει» τα ψέματα του πρωθυπουργού (για να μην ξεχνιόμαστε)… ανακάλυψε (;) ότι «Ο Τσίπρας δεν πείθει» με τις προωθημένες απόψεις του σχετικά με την κοινότητα των ΛΟΑΤ, διότι στην κυβέρνησή του συμμετέχει το «κατεξοχήν ομοφοβικό κόμμα», εννοώντας τους ΑΝΕΛ!
Το θέμα βέβαια δεν είναι να πάρει κανείς τη μεζούρα για να μετρήσει ποιο είναι το «κατεξοχήν ομοφοβικό κόμμα», δηλαδή οι ΑΝΕΛ, η Χρυσή Αυγή ή το ΚΚΕ… αλλά ότι στην ψηφοφορία για το σύμφωνο συμβίωσης – όπως αναφέρει μάλιστα ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του, ορισμένοι βουλευτές των ΑΝΕΛ υπερψήφισαν! 
Αντίθετα το ΠΑΣΟΚ που επικαλείται η δημοσιογράφος Καρολίνα Παπακώστα που υπογράφει το «Στίγμα», καμιά 20αριά χρόνια στην κυβέρνηση δεν τόλμησε αντίστοιχες τομές!
Και για να ολοκληρώσουμε με τις επαναλήψεις και τις επικαλύψεις των «ΝΕΩΝ», η συνέντευξη του πρωθυπουργού στο «Antivirus» δεν ήταν το μόνο θέμα που διπλό-σχολιάστηκε!
Οι «Αγιογραφίες» του Μιχάλη Μητσού και η στήλη «Θεωρείο» που υπογράφει ο Περικλής Δημητρουλόπουλος, σχολίασαν – επίσης, το ίδιο θέμα και μάλιστα με τον ίδιο αντιπολιτευτικό οίστρο, για τον τούρκο δημοσιογράφο που ζήτησε άσυλο και κατέληξε αλυσοδεμένος πίσω στην πατρίδα του!
Και φυσικά το πρόβλημα δεν είναι ο αντιπολιτευτικός οίστρος, αλλά ότι το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται και ο Θεός! Στη θέση του Θεού βάλτε ό,τι θέλετε… άλλωστε τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου