Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Αναπαρήγαγε ρατσιστικό hoax ως αληθινό η Σώτη και την τρέχουν στα δικαστήρια.Κοιταχτείτε στον καθρέφτη την επόμενη φορά που θα μιλήσετε για ταλιμπάν, και πριν μας φλομώσετε με τις ψεκασμένες κοτσάνες σας κάντε ένα γκουγκλαρισματάκι να σιγουρευτείτε ότι δεν γράφετε μαλακίες











 
 


 Αναπαρήγαγε ρατσιστικό hoax ως αληθινό η Σώτη, και την τρέχουν στα δικαστήρια. Νταξ, κι ένα σωρό άλλοι μας έχουν πλασάρει κάποιο από τα άπειρα ψέματα που κυκλοφορούν στο ίντερνετ ως ντοκουμέντο, οπότε κάποιος μπορεί εύκολα να πει ότι πρόκειται για υποκρισία, επιλεκτική ευαισθησία, πολιτική δίωξη, κλπ, κλπ.

Έλα όμως που η Σώτη υποτίθεται ότι πρεσβεύει το φιλοευρωπαϊκό πνεύμα, τον διαφωτισμό αυτοπροσώπως και όλα όσα εναντιώνονται στον λαϊκισμό. 
Έλα που την έχει δει πασιονάρια κατά του λουμπεναριού της παλαβής αριστεράς, που έτσι στα καλά καθούμενα σκορπάει ταξικό μίσος εναντίον ανθρώπων που το μόνο που έκαναν ήταν να φάνε μερικά δισεκατομμύρια και να μας γαμήσουν τη ζωή στα μνημόνια...
Δεν είναι κομματάκι ανακόλουθο το ότι τελικά η Σώτη δεν διαφέρει σε τίποτα από τον μέσο ψεκασμένο ούγκανο; Ανεξάρτητα από το αν θα καταδικαστεί ή όχι, είναι πέρα για πέρα γελοίο να θεωρεί κανείς ότι μια τύπισσα που φτύνει χολή για όλους και για όλα (βασίζοντας το μίσος της σε πλαστές πληροφορίες μάλιστα) έχει την παραμικρή σχέση με Βολταίρους, ευρωπαϊκή πολυπολιτισμικότητα και φιλελευθερισμό οποιουδήποτε είδους.
Και μετά τσαντίζεστε μερικοί που αποκαλώ όλους αυτούς τους χουντοφιλελέδες "γίδια", γαμώ την αριστεία σας μέσα. Κοιταχτείτε στον καθρέφτη την επόμενη φορά που θα μιλήσετε για ταλιμπάν, και πριν μας φλομώσετε με τις ψεκασμένες κοτσάνες σας κάντε ένα γκουγκλαρισματάκι να σιγουρευτείτε ότι δεν γράφετε μαλακίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου