Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Ο Παπαδήμος πρέπει να ήταν ένας άγιος










 


Dimitris Soultas

 Ο Παπαδήμος πρέπει να ήταν ένας άγιος. Και αν δεν αποδεχτείς ότι ήταν άγιος, κάποια σχέση έχεις με την τρομοκρατία, κουφαλίτσα. 
Είσαι ηθικός αυτουργός, τέρμα και τελείωσε.



Θα αποδεχτείς, αλλιώς είσαι τρομοκράτης, ότι ο κεντρικός τραπεζίτης δεν γνώριζε κατά την είσοδο της χώρας στο ευρώ το πανθομολογούμενο μαγείρεμα στα στοιχεία.

Θα αποδεχτείς, αλλιώς είσαι τρομοκράτης, ότι Δημοκρατία είναι να φυτεύεται ένας τεχνοκράτης ως πρωθυπυργός (και εδώ και στην Ιταλία) γιατί έτσι.

Θα αποδεχτείς, αλλιώς είσαι τρομοκράτης, ότι ο αντιπρόεδρος της ΕΚΤ παλεύει για την πατρίδα του. Δεν θα πεις ποτέ ότι η αρμοδιότητά του ήταν να παλεύει για το ευρώ, ανεξάρτητα αν η αρχιτεκτονική του πλήττει τη χώρα του.

Θα αποδεχτείς, αλλιώς είσαι τρομοκράτης, ότι υπό την ηγεσία του τα ασφαλιστικά ταμεία μπορεί να έμειναν στεγνά, λόγω του PSI, αλλά έτσι σώθηκε η χώρα.

Θα αποδεχτείς, αλλιώς είσαι τρομοκράτης, ότι οι μειώσεις στις αποδοχές, η κατάλυση βασικών εργασιακών σου δικαιωμάτων, η ανεργία που εκτοξεύτηκε ήταν αναγκαία για να σωθεί η χώρα.

Θα αποδεχτείς, αλλιώς είσαι τρομοκράτης, ότι ο Λουκάς Παπαδήμος είναι τραπεζίτης, αλλά δεν θα τον λες τραπεζίτη, γιατί βλέπουμε το υποτιμητικό σου βλέμμα κι αυτό το βλέμμα είναι καρφί στην καρδιά της Δημοκρατίας.

Θα αποδεχτείς, αλλιώς είσαι τρομοκράτης, ότι η ζωή του Λουκά Παπαδήμου έχει μεγαλύτερη αξία απ' αυτήν ενός εργάτη.

Θα αποδεχτείς, αλλιώς είσαι τρομοκράτης, ότι για μερικά πρόσωπα άλλη άποψη δεν χωράει. Αν δεχτούν μάλιστα τρομοκρατική επίθεση, το μόνο που επιτρέπεται είναι ύμνοι.

Θα αποδεχτείς, αλλιώς είσαι τρομοκράτης, να σε λοιδωρούν επειδή κατέβηκες στο δρόμο κατά τη διακυβέρνηση Παπαδήμου, γιατί έτσι ίσως ξεπλυθείς για το μέγα αμάρτημα να αγανακτείς.

Θα αποδεχτείς, αλλιώς είσαι τρομοκράτης, ότι όχι μόνο ο Παπαδήμος, αλλά και όσοι κυβέρνησαν μαζί του έσωσαν τη χώρα και τους χρωστούμε ένα μεγάλο "ευχαριστώ".
Θα αποδεχτείς, αλλιώς είσαι τρομοκράτης, ότι είσαι ηττημένος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου