Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Ο εκδότης, η παρουσιάστρια και το στέλεχος καναλιού …που τα δίνουν όλα για το Survivor Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου






























 





 Νιώθω μειοψηφία. Είμαι μειοψηφία. Με αντιμετωπίζουν ως μειοψηφία! Guys; Στις μέρες μας, στις days μας, είναι πίκρα να μην κάνεις watch το Survivor! Δεν έχεις τι να συζητήσεις στις παρέες! Που λέει ο λόγος!
Τύφλα
Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε το situation. Δεν σκαμπάζουμε το nothing από το ριάλιτι επιβίωσης του Σκάι! Ως στήλη Opinions μιλάμε πάντα. Δεν το χουμε παρακολουθήσει ποτέ! Ακούμε παντού μαχητές, διάσημους, Χούτους, Μπο, Ελισάβετ και Σπαλιάρες και έχουμε την τύφλα μας! Καλά όταν ακούμε για Τσαγκ εκεί μιλάμε η άγνοια πιάνει ταβάνι!

Γκαντεμιά
Και αυτό που συμβαίνει κει έξω είναι amazing! Όλοι μιλάνε για το Survivor! Από το πρωί έως το βράδυ! Κοινό μυστικό και εμείς στην απέξω! Όπου κι αν πας, με όποιον και αν συνομιλήσεις. Στην γκαντεμιά που δεν το ξεκινήσαμε να το κάνουμε watch από την αρχή, ταυτιζόμαστε μόνο με το… Star. Που την πάτησε και δεν το απέκτησε! Τουλάχιστον εμείς δεν χάσαμε money!

Σπάνε τα τηλέφωνα
Και guys; Θα δώσω στεγνά πρόσωπα και καταστάσεις! (Σαν το «ΒΗΜΑτοδότη» ένα πράγμα. Που δεν αρέσκεται λέει σε κουτσομπολιά και όλο στο διαζύγιο της χρονιάς αναφέρεται!) Του τι γίνεται! Στο δικό μας περίγυρο! Των Opinions! Does not exist ο εθισμός! Την ώρα που προβάλλεται το ριάλιτι, τα τηλέφωνα σπάνε! Από σοβαρούς ανθρώπους! Που έχουν πάθει παράκρουση με το Survivor! Να σας δώσουμε… details; Κάντε hear!

Το παρεάκι
Κορυφαία παρουσιάστρια, από τις πιο πετυχημένες. Υψηλόβαθμο στέλεχος μεγάλου καναλιού. Εκδότης εφημερίδας. Μεγαλοδημοσιογράφος στον ΔΟΛ. Και ιδιοκτήτης ενημερωτικής ιστοσελίδας. Όλοι αυτοί guys μου στήνονται κάθε βράδυ στις 21.00 και ρουφάνε Survivor. Το αποστηθίζουν! Και μετά τι κάνουνε;

Βροχή τα sms
Να σας το αποκαλύψουμε! Ανταλλάσσουν το ένα sms μετά το άλλο! Μεταξύ τους! Και σχολιάζουνε τις ατάκες, τις επιδόσεις, τις νίκες και τις κουλαμάρες των παικτών! Νταξει! Δεν υπάρχει το situation! Άλλο να σας το λέμε, άλλο να το βλέπετε! Όχι ότι δεν θα έχετε κι εσείς τα παραδείγματα σας!

Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος
Αμ το άλλο; Τα τηλέφωνα έχουν μετατραπεί ξαφνικά σε… φόρουμ του ριάλιτι! Αντί να ασχοληθούνε με την πολιτικο-μιντιακή ειδησεογραφία  που καίγεται το σύμπαν,  σχολιάζουνε την κουλαμάρα της Λάουρ-ήττας και το πόσο αντιπαθής είναι στην κοινωνία ο Χανταμπάκης και πόσο απομονωμένη η Ειρήνη Παπαδοπούλου! Μιλάμε για διαγωνισμό ατάκας όχι αστεία! Και άσε την αξιολόγηση, τον Ψυχάρη, τα λουκέτα και τον ΔΟΛ να κουρεύονται! Ρε Survivor μέχρι να σβήσει ο ήλιος!

Αμπάχα μπούχα άντε γεια και wind στα πανιά!
(και το volume!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου