Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Του την είπε στον αέρα ο Τζανακόπουλος για την αμορφωσιά του!

 







 















Και ένα κουίζ (θα κλάψετε από το γέλιο!)
Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου
Ντάξει τώρα από πού να το πιάσουμε και πού να το αφήσουμε! Ζωγράφισε ο… «του διεθύνοντα» Κικίλιας στο αποψινό debate! Του έδωσε και κατάλαβε! Αλλά το ωραίο, αναπάντεχο, ευχάριστο και να μας επιτρέψετε… κολακευτικό (για τη στήλη Opinions που ανέδειξε την αμορφωσιά του εκπροσώπου της ΝΔ) ήταν που του την είπε on air ο Τζανακόπουλος για τη γραμματική του, όταν πέταξε καινούργιο μαργαριτάρι! Γ@μάτο!

Θα μας πεθάνει τούτος
Τι μπουμπούνισε το όμορφο το ψηλό το παλικάρι; «Περιμένω μια ειλικρινής απάντηση»… Γκντουπ! Καταπίνει λοιπόν ο Τζανακόπουλος προφανώς από τη ρουκέτα που του ρθε κατακούτελα του ανθρώπου και του εκσφενδονίζει το κορυφαίο, «Θα σας απαντήσω χωρίς να σχολιάσω τη γραμματική σας…». Έγραψε!


Μας φλομώνει στα μαργαριτάρια – θα μας βαρέσει κιόλα! 
Ο δε «του διευθύνοντα» τι αμόλησε; «Τώρα να σας πώ κάτι; Να λείπουν οι ειρωνίες! Εντάξει;» με ύφος όπως αποτυπώνεται και στην παρακάτω φωτο, έτοιμος να μας βαρέσει κιόλα! Ρε τι είναι τούτος! Κόψτε φάτσα δευτερόλεπτα μετά που έχει πετάξει το καινούργιο του μαργαριτάρι! Αντί να κατεβάσει κανα μούτρο και να ντραπεί, να ζητήσει συγνώμη guys μου και να το διορθώσει… είναι έτοιμος να μας ρίξει και φάπα! Απίθανος!

 Είναι γκάου ο τύπος 
Και για το τέλος ένα κουίζ: Πού έχει την καρδιά του ο Κικίλιας; Οέο; «Κύριε συνάδελφε θέλω να σας πω κάτι με το χέρι στην καρδιά» του λέει του Τζανακόπουλου… και πιάνει δεξιά! Ντάξει πρόκειται για παιδί θαύμα! Και το χουμε παρεξηγήσει guys μου!

 Αμπάχα μπούχα άντε γεια και wind στα πανιά!
(και volume εσείς τώρα για ΤΟ songάκι!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου