Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

...Αποκαλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο πώς αντιλαμβάνονται το "κοντά στον πολίτη", πώς αντιλαμβάνονται την πολιτική αντιπαράθεση, πόσο χαμηλά μπορούν να πέσουν για να γαντζωθούν στην εξουσία



 

 



Dimitris Soultas

Δεν το είχα δει αυτό το αριστούργημα των μουρουτοπαίδων, της σελίδας με τα τρολ της Ν.Δ., της περιβόητης "Ομάδας Αλήθειας". Μου το επισήμανε ένας φίλος και βλέπω ότι είναι συνεπές στην αθλιότητα που ξερνάει εδώ και χρόνια, από την εποχή της διακυβέρνησης Σαμαρά. Αν είχε ασχοληθεί απλώς με μια πολιτική μου θέση, ακόμα και ειρωνικά, ακόμα και απαξιωτικά δεν θα είχα ασχοληθεί. Αλλά αυτό που κάνουν αυτά τα άθλια υποκείμενα είναι να ειρωνεύονται κάποιον που βρέθηκε στη δυσχερή θέση να του κόψουν το ρεύμα. "Κλάμα" είναι ο ειρωνικός τίτλος.

"Δεν μιλάμε για έναν άνεργο φτωχό", λέει ο οχετός της "Αλήθειας" και το επιχείρημα είναι ότι πήγα το καλοκαίρι στη Μάνη (το να πας κάπου φιλοξενούμενος για 3 μέρες σε καθιστά ζάμπλουτο γι αυτά τα άθλια παπαγαλάκια) και ότι έκανα μια ανάρτηση για ένα συμβόλαιο (που δεν έγινε ποτέ) στην COSMOTE, όπου ο άθλιος είχα ρωτήσει το τιμολόγιο για ένα πακέτο.
Ποιο είναι επίσης το αμάρτημά μου; Ότι ήμουν κατά του μαύρου στην ΕΡΤ, ότι μάλιστα βρέθηκα εκεί ξημερώματα την ώρα που μπούκαραν τα ΜΑΤ και έκανα ένα φωτορεπορτάζ.
Ε, με όλα αυτό το βιογραφικό δεν αξίζω ένα κόψιμο ρεύματος;
Δεν είναι πρώτη φορά που διαβάζω ανάλογα ξερατά. Ο γνωστός ατάλαντος συγγραφέας, με τον οποίον βρίσκομαι στα δικαστήρια, είχε κάνει ανάλογο χιουμοράκι τότε. "Ποιός ήταν εκεί όταν έριχναν μαύρο στο σπίτι του Σούλτα;" είχε γράψει ο ανεκδιήγητος.
Αυτές οι ομάδες, αυτοί οι πολιτικοί τσαρλατάνοι δεν έχουν ως στόχο να φωτίσουν καμία αλήθεια. Επιτίθενται με χτυπήματα κάτω από τη μέση σε όποιον θεωρούν εχθρό τους, περιγελούν ακόμα και την αδυναμία στην οποία έχει βρεθεί κάποιος, ξερνούν χολή, αντί πολιτικών επιχειρημάτων.
Να τους χαίρεται η Ν.Δ. Αποκαλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο πώς αντιλαμβάνονται το "κοντά στον πολίτη", πώς αντιλαμβάνονται την πολιτική αντιπαράθεση, πόσο χαμηλά μπορούν να πέσουν για να γαντζωθούν στην εξουσία.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου